Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 26

Ankstyvi „Bleacher report“ spėjimai: kas laimės individualius NBA apdovanojimus?

Sporto naujienų gigantas „Bleacher report“ likus keliems mėnesiams iki naujojo NBA sezono pradžios pateikė savo spėjimus dėl individualių reguliariojo sezono apdovanojimų nugalėtojų. Patys žurnalistai pripažįsta, kad spėlioti dar anksti, tačiau Ricas Bucheris vis tiek nusprendė tai padaryti.
Russellas Westbrookas
Russellas Westbrookas / „Scanpix“/AP nuotr.

Metų treneris: Tomas Thibodeau, „Minnesota Timberwolves“

„Scanpix“/AP nuotr./Tomas Thibodeau
„Scanpix“/AP nuotr./Tomas Thibodeau

Nereikia būti krepšinio ekspertu, kad suprastum, jog tai yra realiausias kandidatas laimėti metų trenerio apdovanojimą. Viskas priklausys nuo paties T.Thibodeau.

„Timberwolves“ praėjusį sezoną nesužaidė pagal savo galimybes, turi labai daug talento savo sudėtyje, o naujokų biržoje pasipildė Krisu Dunnu.

T.Thibodeau yra tai ko reikia šiai komandai: disciplina, atidumas detalėms bei gynyba. Šios jo savybės leis „vilkams“ laimėti gerokai daugiau rungtynių nei praėjusį sezoną. Nežinau ar Minesotos ekipa pateks į atkrintamąsias varžybas, tačiau jie tikrai bus netoli aštuntosios vietos Vakarų konferencijoje.

Metų naujokas: Brandonas Ingramas, „Los Angeles Lakers“

„Scanpix“/AP nuotr./Brandonas Ingramas
„Scanpix“/AP nuotr./Brandonas Ingramas

Žinoma, Benas Simmonsas gaus daug progų pasireikšti, tačiau manau, kad B.Ingramas laimės metų naujoko apdovanojimą. Jo skaičiai puolime turėtų būti labai geri, nes puolėjas gaus nemažai minučių.

Man patiko tai, ką mačiau NBA Vasaros lygoje, tačiau jam dar reikia gerokai sustiprėti fiziškai. Nežinau ar „Lakers“ turi gynėjus, kurie jam tinkamai paskirstys kamuolius, tačiau jis puikiai atakuoja iš tolimesnių distancijų. B.Ingramas turėtų rinkti tokius skaičius, kurie jam ir laimės šį apdovanojimą.

Labiausiai patobulėjęs žaidėjas: DeAndre Jordanas, „Los Angeles Clippers“

„Scanpix“ nuotr./DeAndre Jordanas
„Scanpix“ nuotr./DeAndre Jordanas

D.Jordanui labai padės tai, kad jis savo vasarą praleido su JAV krepšinio rinktine. Jam tai suteiks labai daug pasitikėjimo savimi. Vidurio puolėjas suprato, kad yra žvaigždė, o skaičiai turėtų tai atspindėti.

Didelis klaustukas yra ties Blake'o Griffino pavarde. Nėra žinoma, ką ekipa žada daryti su savo žvaigžde. Jie gali jį išmainyti, o tai dar labiau atvertų D.Jordanui duris į didesnę rolę bei skaičius puolime. Vidurio puolėjas subrendo, o tokio jo dar neteko matyti.

Geriausiai besiginantis krepšininkas: Draymondas Greenas, „Golden State Warriors“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Draymondas Greenas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Draymondas Greenas

Nesirenku Kawhi Leonardo, nes manau, kad jam trūks Timo Duncano labiau nei D.Greenui trūks Andrew Boguto po krepšiu. Dabar D.Greenui atiteks visi laurai už jo puikią gynybą. Puolėjas yra geriausiai po krepšiu besiginantis žaidėjas NBA.

Naudingiausias reguliariojo sezono krepšininkas: Russellas Westbrookas „Oklahoma City Thunder“

„Scanpix“ nuotr./Russellas Westbrookas
„Scanpix“ nuotr./Russellas Westbrookas

R.Westbrookas pasinaudos tuo, kad Kevinas Durantas paliko komandą. Manau, kad jis aplink save turi puikius žaidėjus, o daugelis per anksti nurašinėja „Thunder“.

Taip pat daugelis teigia, kad R.Westbrookas negali būti lyderiu, tačiau įžaidėjas šį sezoną visiems įrodys, kad gali vesti komandą į pergales. Kai K.Durantas buvo traumuotas, R.Westbrookas rungtyniavo puikiai. Jis vis dar auga bei tobulėja, o aikštėje priima vis geresnius sprendimus.

Jam reikia išmokti žaisti rungtynių pabaigas ir jose elgtis protingai. Manau, kad jis pasiruošęs tai padaryti.

Peržiūrėti turinį naujame langehttp://bleacherreport.com/video_embed?id=11875&library=video-cms&tagID=19

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius