Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 23 /2015 06 24

Artūras Gudaitis prisistatė Detroito žiniasklaidai ir išvyko į dar vieną NBA klubą

Artūro Gudaičio NBA klubų peržiūrų maratonas eina į pabaigą. Antradienį 22 metų 210 cm ūgio lietuvis dalyvavo „Detroit Pistons“ peržiūroje ir bendravo su Detroito žurnalistais. „Pistons“ ekipai dar teks geriau susipažinti su aukštaūgiu iš Lietuvos – jo pavardė peržiūroje dalyvavusių žaidėjų paraiškoje buvo įrašyta su klaida – „Gudaitas“. 24sek.lt žiniomis, padirbėjęs Detroite A.Gudaitis išlėkė jau į ketvirtosios NBA komandos peržiūrą.
Artūras Gudaitis
Artūras Gudaitis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Pistons“ priklauso 8-asis ir 38-asis šaukimai. Detroito komandai kaip tik trūksta aukštaūgių, o klubo atstovai su A.Gudaičiu buvo susitikę dar Kaune.

„Pistons“ ekipą domina galimybė antrajame rate pakviestam krepšininkui suteikti progą dar vieną kitą sezoną pasisemti patirties Europoje.

Tai – priimtinas variantas ir A.Gudaičiui.

„Būsiu pasirengęs prisijungti prie komandos, kada tik jai manęs prireiks – jau šiemet ar kitą sezoną. Bet pats manau, kad man dar reikia pasitobulinti Europoje vieną ar daugiau sezonų“, – Detroito žurnalistams pripažino Kauno „Žalgiriui“ priklausantis „centras“.

Pirmą kartą JAV viešintis A.Gudaitis buvo sužavėtas „Pistons“ treniruote ir buvo paprašytas papasakoti apie savo stipriąsias puses: „Aikštėje visada atiduodu visas jėgas, mėgstu bėgti, kovoti dėl atšokusių kamuolių, mėgstu fizinę kovą. Manau, treneriams toks žaidimas patinka.“

Su A.Gudaičiu peržiūroje dar darbavosi gynėjas iš Lenkijos Mateuszas Ponitka, gynėjai Tekele'as Cottonas, Aaronas Harrisonas, Tyleris Harvey bei vidurio puolėjas Gabe Olaseni.

Kalbama, kad „Pistons“ 38-uoju šaukimu nori pasirinkti būtent A.Gudaitį. Tiesa, lietuviu domisi dar bent kelios komandos.

Lietuvį šią savaitę jau testavo 26-ąjį ir 55-ąjį šaukimus turintys „San Antonio Spurs“, 44-ojo savininkė „Phoenix Suns“.

„Boston Celtics“ taip pat pageidavo išvysti A.Gudaitį savo peržiūroje, tačiau 24sek.lt žiniomis, aukštaūgis pasirinko Klivlandą.

28-ąjį, 33-ąjį ir 44-ąjį šaukimus turintys „Boston Celtics“ taip pat pageidavo išvysti A.Gudaitį savo peržiūroje, tačiau 24sek.lt žiniomis, aukštaūgis pasirinko Klivlandą.

Prieš pat NBA naujokų biržą, kuri vyks birželio 25-ąją (birželio 26 d. paryčiais Lietuvos laiku), A.Gudaitis pasirodys „Cleveland Cavaliers“ treneriams.

Klivlande dirba lietuvis Žydrūnas Ilgauskas.

VIDEO: Arturas Gudaitis 2014 15 Season Highlights HD

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius