-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 02 08

Artūrui Karnišovui – lemiama išbandymų savaitė NBA

Artūras Karnišovas pasiekė finišo tiesiąją lenktynėse dėl prestižinio posto NBA. Šią savaitę „Brooklyn Nets“ klubas surengs darbo pokalbius su visais pagrindiniais kandidatais perimti komandos generalinio direktoriaus pareigas. 44 metų lietuvis yra vienas iš favoritų įsidarbinti „Nets“ klube.
Artūras Karnišovas
Artūras Karnišovas / Alfredo Pliadžio nuotr.

Šiuo metu A.Karnišovas užima „Denver Nuggets“ generalinio pavaduotojo pareigas. „Nuggets“ kaip tik praėjusią naktį Niujorke rungtyniavo su „Knicks“, o artėjančią naktį kausis su „Nets“. Vizito metu A.Karnišovas ketina dalyvauti darbo pokalbyje, skelbia „New York Post“.

Pranešama, kad į pokalbius „Nets“ gali pakviesti net iki 10 pretendentų, bet A.Karnišovas jau ilgą laiką minimas kaip vienas iš trijų pagrindinių kandidatų.

A.Karnišovo koziris – tarptautinio krepšinio vandenų išmanymas.

Trejete nuolat minimas „Houston Rockets“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Gerssonas Rosas, o trečioji pavardė kinta.

Vieni šaltiniai JAV į favoritų trejetą įtraukia buvusį „Toronto Raptors“ direktorių Bryaną Colangelo, kuris pasirinko Joną Valančiūną 2011-ųjų NBA naujokų biržoje. Kiti trejete mini Žydrūno Ilgausko bičiulį, buvusį „Atlanta Hawks“ direktorių Danny Ferry.

Galutinį sprendimą priims „Nets“ klubo savininkas Michailas Prochorovas, direktorių valdybos vadovas Dmitrijus Razumovas ir Rusijos krepšinio ikona Sergejus Kuščenko.

Pranešama, kad „Nets“ turėtų priimti sprendimą iki savaitės pabaigos arba kitos savaitės pradžioje.

Prieš kelerius metus pinigais besišvaistę ir ambicingą sudėtį subūrę „Nets“ šiuo metu yra treti prasčiausi lygoje (13-39) ir pasižymi ketvirtu prasčiausiu rungtynių lankomumu NBA (14 881 tūkst. žiūrovų).

TAIP PAT SKAITYKITE: Artūro Karnišovo kelias NBA virtuvėje ir koziriai tapti „Nets“ vadovu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius