Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 24

Dėkojo Russellui Westbrookui: Domantas Sabonis išgyveno dramą Solt Leik Sityje

Domantas Sabonis Solt Leik Sityje šaudė pro šalį, bet pralaimėjimo netaiklūs metimai neprišaukė. „Okahoma City Thunder“ krepšininkai išgyveno dramą – pergalingas Russello Westbrooko metimas likus žaisti 1,4 sek. atnešė pergalę prieš „Utah Jazz“ 97:95 (27:26, 29:27, 11:19, 30:23)
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Scanpix“/AP nuotr.

Suprasti akimirksniu

  • „Thunder“ išplėšė pergalę prieš „Jazz“ 97:95.
  • Pergalę atnešė R.Westbrooko dvitaškis likus 1,4 sek.
  • R.Westbrookas surinko 22 trigubą dublį šį sezoną.
  • D.Sabonis per 18 minučių taškų nepelnė.

„Thunder“ dramatiškoje rungtynių pabaigoje ištrūko į priekį 95:92, bet vos pergalės nepaleido vėjais, kai likus 12 sek. tritaškių rezultatą išlygino Gordonas Haywardas (95:95).

Tačiau Oklahomos klubo treneris Billy Donovanas nubraižė pergalingą derinį, kuris išvedė Russellą Westbrooką į atvirą erdvę „Jazz“ aikštės pusėje – šaltakraujo gynėjo dvitaškis iš vidutinio nuotolio skrodė tinklelį (97:95) ir paliko šeimininkams tik 1,4 sek.

„Thunder“ viešnagė Solt Leik Sityje vos nevirto košmaru, nes išsimetę kamuolį iš užribio „Jazz“ jį adresavo laisvam tritaškį metusiam Alecui Burksui. Vis dėlto metimas skriejo pro šalį, o „Jazz“ krepšininkas ironiškai šypsojosi, neišnaudojęs auksinės galimybės išplėšti pergalę.

„Thunder“ žaidėjai dėkojo R.Westbrookui ir už pergalingą metimą, ir už tą 22-ąjį trigubą dublį šį sezoną – 38 taškus (11/29 met.), 10 atkovotų kamuolių ir 10 rezultatyvių perdavimų.

22 trigubi dubliai per vieną sezoną yra penktas geriausias rezultatas NBA istorijoje.

Beje, tai buvo iš viso jau 59-asis R.Westbrooko trigubas dublis karjeroje, kuriuo jis pavijo penktoje vietoje visų laikų sąraše buvusį Larry Birdą. Iki ketvirtoje vietoje esančio Wilto Chamberlaino dar trūksta 19-os, o visų laikų rekordo – 123.

„Aš nežaidžiu dėl vietos Visų žvaigždžių rungtynių starto penkete. Žaidžiu dėl čempionų titulų“, – dar prieš rungtynes pareiškė R.Westbrookas, kuris NBA balsavime netikėtai nepateko į Vakarų konferencijos komandos starto penketą, nos su Jamesu Hardenu yra minimas kaip realiausias pretendentas tapti naudingiausiu sezono žaidėju.

D.Sabonis netapo patikimu R.Westbrooko ginklanešiu – per 18 minučių metė pro šalį 3 dvitaškius ir 2 tritaškius, nepelnė nė taško, atkovojo 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, suklydo 1 ir prasižengė 2 kartus.

„Thunder“ tai buvo 2 pergalės per 5 pastarąsias rungtynes.

„Thunder“: R.Westbrookas 38 (10 atk. kam., 10 rez. perd.), V.Oladipo 18, E.Kanteris 14, S.Adamsas 9.

„Jazz“: G.Haywardas 17, A.Burksas 13, R.Gobert'as 12 (9 atk. kam., 4 blk.), D.Favorsas 10 (10 atk. kam.).

VIDEO: R.Westbrookas vos nesunaikino R.Gobert'o

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius