Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 25

Derrickas Rose'as: „Warriors“ ir „Knicks“ yra NBA superkomandos“

2011 m. naudingiausias NBA reguliariojo sezono žaidėjas Derrickas Rose'as teigia, kad lygos vicečempionai „Golden State Warriors“ ir jo atstovaujama „New York Knicks“ yra superkomandos. Krepšininko pasitikėjimas savo naująja ekipa trykšta pro kraštus. Jo nuomone, Rytų konferencijoje jie yra aiškūs favoritai.
Derrickas Rose'as
Derrickas Rose'as / „Scanpix“/AP nuotr.

K.Durantas liepos 4-ąją persikėlė į „Warriors“, o tai nelabai patiko NBA komisarui Adamui Silveriui. K.Durantas, Stephenas Curry, Klay Thompsonas ir Draymondas Greenas sudarys naują lygos superkomandą, o tai yra nenaudinga lygai bei visiems krepšinio gerbėjams.

Tuo tarpu D.Rose'as savo interviu su NBA.com apgailestavo dėl naujųjų lygos superkomandų, tarp kurių, jo nuomone, yra ir „Knicks“.

Jauniausias istorijoje lygos MVP šią vasarą iš Čikagos persikėlė į Niujorką. Jis vienoje komandoje rungtyniaus su Carmelo Anthony, Courtney Lee, Kristapu Porzingiu, Joakimu Noah, Brandonu Jenningsu bei lietuviu Mindaugu Kuzminsku.

„Mūsų tikslai yra labai aukšti, – pasakojo D.Rose'as. – Daug kalbama, kad mes su „Warriors“ esame superkomandos, o tai nepatinka Adamui Silveriui. Tačiau mes tik norime laimėti.

Savo ekipoje turime C.Anthony, kuris bus puikiu lyderiu. B.Jenningsas neseniai pasirašė sutartį ir turės ką įrodyti. Aš taip pat turiu pasitempti ir sužaisti puikų sezoną. Joakimas rungtyniaus po traumos kupinų metų, todėl jis irgi norės sugrįžti į gerą sportinę formą ir sužaisti sėkmingai.“

„Warriors“ praėjusiais metais pasiekė reguliariojo sezono rekordą ir iškovojo 73 pergales. Ouklando ekipa NBA finale nusileido „Cleveland Cavaliers“.

Tuo tarpu „Knicks“ 2015-2016 m. iškovojo vos 32 pergales ir užėmė 13 vietą Rytų konferencijoje, todėl atkrintamosiose nerungtyniavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius