Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 03

Donatas Motiejūnas: „Būsiu laimingas ir likdamas Hjustone, ir persikeldamas į „Nets“

Jau aišku, kad Donatas Motiejūnas grįš į NBA aikšteles. Pats krepšininkas neslepia džiaugsmo ir tikina, jog bus laimingas abiem atvejais – tiek likdamas Hjustone, tiek persikeldamas į Rytus.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / NBA.com nuotr.

Lietuvis pasirašė sutartį su „Brooklyn Nets“, o „Houston Rockets“ turi tris dienas pasiūlyti tokias pačias sąlygas. Priešingu atveju, D-Mo pirmadienį oficialiai taps Bruklino komandos nariu.

Skelbiama, kad susitarta dėl ketverių metų 37 milijonų JAV dolerių sutarties, kurioje numatyta daugybė aplinkybių. D.Motiejūnas Brukline jau praėjo medicininę patikrą, o „Nets“ vadovai yra patenkinti lietuvio nugaros būkle.

„Esu laimingas. Viskas pernelyg užsitęsė. Labai ilgai laukiau, o norėjau tiesiog žaisti krepšinį. Jie privertė mane pereiti daugybę testų ir pamatė, kad esu sveikas kaip ir bet kas kitas. Po Detroito („Pistons“ praėjusį sezoną įsigijo D.Motiejūną, bet įvertinę D-Mo sveikatą atšaukė mainus, – red. past.) visiems kėliau abejonių. Dabar „Nets“ parodė, kad būsiu jų ateities dalis. Jei tai nenutiks, būsiu tiek pat laimingas ir likdamas Hjustone“, – sakė D.Motiejūnas.

Ar pateikti D-Mo analogišką pasiūlymą ir pasilikti žaidėją Hjustone, „Rockets“ turės nuspręsti iki pirmadienio 23 val. 59 min. „Rockets“ generalinis vadybininkas Darylas Morey Hjustono žiniasklaidai teigė, kad klubas norėtų susigrąžinti lietuvį ir rimtai svarstys galimybę permušti „Nets“ pasiūlymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius