Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 29

Donatas Motiejūnas laukia lemtingojo antradienio: „Aš ne tas, kuris nuspręs“

Donatas Motiejūnas jau mėto į krepšį kartu su „Houston Rockets“ komandos nariais. Dabar 25-erių 213 cm ūgio lietuvio galvoje – labai svarbios dienos laukimas. „Antradienis – didinga diena“, – viltingai tarė D.Motiejūnas.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Gruodžio 1-ąją Hjustone 8 mėnesius nerungtyniaujantis krepšininkas lankysis pas gydytojus.

Jie nuspręs, ar D-Mo jau gali treniruotis pilna jėga ir žaisti kontaktinį krepšinį. Kitas variantas – D.Motiejūnas pratęs kankinantį laukimą ir dar turės plušėti individualiai, kad sustiprintų nugarą.

„Mano likimas – gydytojų rankose. Aš ne tas, kuris nuspręs. Jei jie pasakys, kad man negerai, tai reikš, kad taip ir yra. Turėsiu su tuo susitaikyti“, – sakė D.Motiejūnas.

Jis jautėsi komandos dalimi net ir per televiziją stebėdamas savo bendraklubių pasirodymą NBA išvykos rungtynėse. Nors pats ir negalėjo dalyvauti, jis iš arti stebėjo beveik visas „Rockets“ vyrukų treniruotes.

„Nesvarbu kas, bet buvau komandos dalimi. Gera būti su šiais žaidėjais. Tačiau aš dar turiu nuveikti keletą darbelių“, – pridūrė D.Motiejūnas.

„D-Mo jau matome mūsų treniruotėse. Jis jau šiek tiek darbavosi vienas prieš vieną. Jau matėme krentančius jo puskablius. Man net seilė varva, kaip aš jo laukiu sugrįžtančio“, – kiek anksčiau džiaugėsi J.B.Bickerstaffas.

Strategas dar nedavė tikslios lietuvio sugrįžimo datos. Tačiau Hjustono žiniasklaidos teigimu, į aikštę puolėjas gali grįžti jau gruodžio pradžioje.

Pozityvių ženklų „Rockets“ stovykloje vis daugėja. Tikimasi, kad gydytojai praneš gerų naujienų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius