Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 26

Hjustonas Donato Motiejūno laukia su fantastiška atmosfera

„Houston Rockets“ pradėjo pasiruošimą artėjančiam 2016-2017 m. sezonui, o naujasis komandos vyriausiasis treneris Mike'as D'Antoni liko patenkintas pirmąja krepšininkų treniruote. Strategas džiaugėsi, kad žaidėjai prieš sezoną padirbėjo patys, o visus nurodymus vykdo noriai ir juos atlieka pilna jėga.
Jamesas Hardenas ir Mike'as D'Antoni
Jamesas Hardenas ir Mike'as D'Antoni / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Houston Rockets NBA

„Rockets“ lyderis Jamesas Hardenas mėnesio pradžioje visus savo komandos draugus pakvietė į krepšinio stovyklą, kurioje dirbo tik žaidėjai, tačiau praėjusį savaitgalį savo auklėtinius pagaliau galėjo išvysti ir naujasis Hjustono komandos treneris M.D'Antoni.

„Kaip ir galima buvo tikėtis, treniruotės pabaigoje daugelis žaidėjų buvo itin pavargę. Kojos dar nėra pasiruošusios NBA krūviui, – teigė treneris. – Tačiau atmosfera yra fantastiška. Žaidėjai noriai vykdo nurodymus. Jie kiekvieną pratimą atlieka įdėdami visas jėgas, todėl esu labai laimingas.“

Paklaustas apie J.Hardeno surengtą žaidėjų stovyklą, treneris M.D'Antoni džiaugėsi, kad „Rockets“ krepšininkų fizinis pasiruošimas jau dabar yra neblogas:

„Jau dabar galime dirbti žymiai intensyviau, nes vyrukai atėjo į stovyklą pasiruošę.“

TAIP PAT SKAITYKITE: „Rockets“ treneris laukia Donato Motiejūno: „Jis svarbi komandos dalis“

Hjustono klubo veteranas Trevoras Ariza atskleidė, kad jau pirmoje treniruotėje krepšininkai aikštelėje vienas prieš kitą rungtyniavo pilnu tempu:

„Pirmosios treniruotės buvo labai intensyvios. Jos vyksta du kartus per dieną. Ryte atliekame įvairius pratimus ir mokomės įvairių taktinių dalykų, o po pietų varžomės aikštėje.

Greitai pasieksime savo geriausią sportinę formą, nes jau dabar krepšinio aikštelėje lakstome tokiu tempu, kokiu vyksta NBA rungtynės.“

Vienintelis žaidėjas, kuris praėjusį savaitgalį nedalyvavo komandos treniruotėje buvo Patrickas Beverley. Pagrindinis „Rockets“ įžaidėjas susižeidė koją, tačiau jau pirmadienį turėtų sportuoti pilnu tempu.

Jau spalio 3-ąją dieną Hjustono klubas žais savo pirmąsias ikisezonines rungtynes. „Rockets“ savo namų arenoje priims Šanchajaus „Sharks“ klubą.

Lietuvio Donato Motiejūno ateitis Hjustono klube ir toliau lieka neaiški, tačiau J.Hardenas ir M.D'Antoni nori matyti lietuvį Teksase. Puolėjas greičiausiai liks „Rockets“ komandoje, o viskas turėtų paaiškėti jau netrukus.

Peržiūrėti turinį naujame langehttp://launch.newsinc.com/?type=VideoPlayer/Single&widgetId=1&trackingGroup=69016&siteSection=houstonchron_spt_nba_sty_ppap&videoId=31392637

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius