Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 26

Grandiozinių mainų gandų apipintas M.Kuzminsko klubas nusilenkė Dirkui

Carmelo Anthony ir LeBronas Jamesas kartu? Mindaugo Kuzminsko laukia įtemptas mėnuo iki mainų termino pabaigos vasario 23-ąją. O kol garsiausius jo komandos draugus JAV žiniasklaida mini grandioziniuose mainuose, „New York Knicks“ sprendžia problemas aikštėje. Šįkart lietuvio klubas turėjo pripažinti Dirko Nowitzkio vedamų „Dallas Mavericks“ pranašumą 95:103 (25:30, 26:22, 22:26, 22:25).
Kristapas Porzingis ir Dirkas Nowitzkis
Kristapas Porzingis ir Dirkas Nowitzkis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Suprasti akimirksniu

  • „Knicks“ pralaimėjo Dalase 95:103.
  • M.Kuzminskas pelnė 2 taškus.
  • C.Anthony gali būti išmainytas į K.Love'ą.
  • K.Porzingis pralaimėjo mikrodvikovą D.Nowitzkiui.

„Kitu Nowitzkiu“ pramintas Kristapas Porzingis dar nepribrendo vokiečio žaidimui. 21-erių latvis buvo pašokdintas 38-erių veterano judesių ir išvydo labai produktyvų D.Nowitzkio 19 taškų (8/10 met.) per 25 minutes pasirodymą.

221 cm ūgio K.Porzingis liko su 13 taškų ir 5 pražangomis per 23 minutes.

„Knicks“ puolimas vėl rėmėsi ant C.Anthony pečių, kuris pelnė 30 taškų, nors ir suklydo 7 kartus.

Ryškiausia Niujorko žvaigždė vėl pateko į gandų sūkurį, šįkart – grandiozinių mainų. Vieša paslaptis, kad „Knicks“ veda derybas dėl mainų su „Cleveland Cavaliers“. Tiesa, NBA čempionai kol kas spyriojasi ir nenori už C.Anthony atiduoti sunkiojo krašto puolėjo Kevino Love'o.

Pats C.Anthony tik šypsosi ir stengiasi atsiriboti nuo gandų: „Klausiate, ar LeBronas mano, jog norėčiau su juo žaisti? Taip, manau, kad norėtų. Tačiau nežinau, ar jis kalbėjo tiesiogiai apie mane. Kiek žinau, nesu vienintelis įžaidėjas NBA („Cavaliers“ dar intensyviai domisi įžaidėju. – red.). Bet dabar negalvoju, ar norėčiau žaisti Klivlande. Kaip ir apie žaidimą kartu. Negaliu dabar apie tai galvoti. Žinote, apie tai negalvoju.“

Jis galvojo, kaip sumažinti „Mavericks“ 10 taškų pranašumą trečiajame kėlinyje, kai pavyko tą padaryti iki minimumo ketvirtajame kėlinyje bent dusyk. Greitoje atakoje „Knicks“ galėjo persverti rezultatą (88:89), tačiau Rono Bakerio tritaškis skriejo pro šalį.

Stepheno Curry brolis Sethas Curry atsakė dvitaškiu ir pradėjo spurtą 8:0, kuriuo nubraukė „Knicks“ viltis.

Nuo suolo trumpam pakilęs M.Kuzminskas per 12 minučių pasižymėjo 2 taškais (1/1 dvit., 0/2 trit.), atkovojo 1 kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą ir suklydo 2 kartus.

„Mavericks“ baigė rungtynes su nuostoliais. Pirmoje rungtynių pusėje traumą patyręs Deronas Williamsas negalėjo baigti susitikimo. Iki čiurnos traumos pagrindinis Dalaso įžaidėjas buvo pelnęs 7 taškus ir atlikęs jau 7 rezultatyvius perdavimus.

VIDEO: Dalase – K.Porzingio ir D.Nowitzkio akistata

„Mavericks“ tai buvo 5 pergalė per 7 pastaruosius susitikimus. „Knicks“ pralaimėjo 4 pastaruosius mačus iš 6. „Mavericks“ prieš „Knicks“ laimėjo jau net 25 dvikovas iš 31 pastarųjų.

„Su tuo vyruku turi būti atsargus, – apie dvikovą su D.Nowitzkiu kalbėjo K.Porzingis. – Praėjusį kartą jis išėjo į aikštę ir pataikė penkis metimus iš eilės tiesiai per mano rankas. Jis gali pataikyti iš bet kur ir bet kada. Šįkart bandysiu būti geriau pasiruošęs.“

Tačiau dar iki pertraukos K.Porzingis surinko 3 asmenines pražangas ir turėjo nusivilti dar kartą.

„Knicks“: C.Anthony 30, C.Lee 23, K.Porzingis ir D.Rose'as po 13.

„Mavericks“: H.Barnesas 23, S.Curry 20, D.Nowitzis 19, J.Andersonas 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius