-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 08 31

JAV spauda: ar „Thunder“ ruošiasi dar vieniems dideliems mainams?

„Oklahoma City Thunder“, kurioje artėjantį sezoną debiutuos ir lietuvis Domantas Sabonis antradienį atliko mainus, kuriuose į savo komandą gavo sunkųjį krašto puolėją Joffrey Lauvergne. Oklahomos ekipos priekinėje linijoje tik dar labiau padidėjo konkurencija dėl minučių, o tinklapis „CBS Sports“ mano, kad tai gali būti ženklas, kad netrukus bus atlikti dar vieni mainai.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Scanpix“ nuotr.

„Thunder“ ekipose priekinėje linijoje šiuo etu yra Stevenas Adamsas, Enesas Kanteris, Nickas Collisonas, Mitchas McGary, Domantas Sabonis ir J.Lauvergne. Tai šeši aukšti vyrukai, o nė vienas iš jų negali rungtyniauti lengvojo krašto pozicijoje.

Teigiama, kad į šią situaciją galima žiūrėti ramiai arba labai dramatiškai.

Ramiai žvelgiant į šiuos mainus, tai N.Collisonas jau yra tame karjeros etape, kai jis yra daugiau komandai padedantis veteranas už aikštės ribų. M.McGary praleis pirmąsias penkerias artėjančio sezono rungtynes už marichuanos vartojimą, o pagrindinėje rotacijoje mes apskritai jį matėme senokai.

Taigi, lieka efektyvi keturių žmonių rotacija, kurioje rungtyniautų S.Adamsas, E.Kanteris, J.Lauvergne ir lietuvis D.Sabonis. Vieta starto penkete šalia S.Adamso greičiausiai nebus patikėta naujokui, todėl J.Lauvergne turėtų rungtynes pradėti nuo pat pradžios.

Prancūzas yra labai kovingas žaidėjas, todėl turėtų tikti pirmajam penketui, o „du prieš du“ galės sėkmingai žaisti su Russellu Westbrooku ar Cameronu Payne'u.

„Scanpix“/AP nuotr./Joffrey Lauvergne
„Scanpix“/AP nuotr./Joffrey Lauvergne

Dramatiškai žvelgiant į šiuos pokyčius „Thunder“ galimai ruošiasi dar didesniems mainams. Jie visą vasarą kaupė jaunus talentus, o šiuo metu sudėtyje turi labai daug perspektyvių žaidėjų. Jiems nebereikia naujokų biržos šaukimų artimiausioje ateityje, o priekinė linija yra stipriai perpildyta.

„Thunder“ generalinis vadybininkas Samas Presti jau ne kartą atliko itin didelius mainus prieš prasidedant sezonui, todėl ir šie metai gali būti ne išimtis.

R.Westbrookui reikia pagalbos ir beveik nėra abejonių, kad ji įžaidėjui buvo pažadėta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius