Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 30

Kevinas Durantas mano, jog pykčiai dėl žaidėjų ilsinimo kilo tik dėl keleto krepšininkų

„Golden State Warriors“ superžvaigždė Kevinas Durantas įsitikinęs, jog nemažai pykčių sulaukiantis trenerių sprendimas ilsinti žaidėjus NBA vadovams nepatinka tik dėl keleto krepšininkų. Jo nuomone, ši problema kyla tik dėl ryškiausių lygos žvaigždžių poilsio.
Kevinas Durantas
Kevinas Durantas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Jeigu atvirai, tai visa ši problema atsirado tik dėl keleto žaidėjų, – teigė KD. – Niekam nerūpi, jeigu poilsio dieną pasiims tryliktas komandos rotacijos krepšininkas. Toks šurmulys kilo tik dėl tokių žvaigždžių kaip LeBronas Jamesas, Stephenas Curry, Russellas Westbrookas ar Jamesas Hardenas.

Šis sąrašas yra labai trumpas. Jį sudaro 4-5 žaidėjai.“

NBA komisaro Adamo Silverio rūstybę „Cavaliers“ užsitraukė, kai rungtynėse su „Clippers“, kurios buvo transliuojamos per nacionalinę televiziją, ilsino L.Jamesą, Kyrie Irvingą bei Keviną Love'ą.

Tuomet lygos vadovas visoms 30 komandų išsiuntė trumpą pranešimą apie šią itin opią problemą NBA.

ESPN teigimu, A.Silveris žvaigždžių ilsinimą pavadino labai rimta bėda, kuri bus aptarta kitame susirinkime, vyksiančiame balandžio 6-ąją.

NBA šiuo metu yra labai keblioje padėtyje, nes gerbėjai nori išvysti savo mėgstamas lygos žvaigždes visose rungtynėse, tačiau žaidėjams reikia poilsio norint gerai pasirodyti atkrintamosiose varžybose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius