-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 07 27

Kiauras „Tecnopolis“ stogas atlaikė, bet šventė argentiniečiams sugadinta

„Trijų nacijų“ turnyras Buenos Airėse pagaliau startavo, o „Tecnopolis“ arenos stogas atlaikė. Vis dėlto Argentinai turnyro startas susiklostė nesėkmingai. Šeimininkai 83:84 (28:12, 18:23, 19:27, 18:22) turėjo pripažinti Australijos krepšininkų pranašumą.
Luisas Scola ir Emanuelis Ginobili
Luisas Scola ir Emanuelis Ginobili / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tuščioje „Tecnopolis“ arenoje pirmosios turnyro rungtynės tarp Lietuvos ir Australijos buvo atšauktos dėl pro kiaurą stogą ant parketo lašančio vandens. Argentiniečiai pasirūpino, kad per pagrindines rungtynes nesklandumų nebekiltų.

Į „Tecnopolis“ susirinko 8 tūkstančiai žiūrovų. Jie mėgavosi rungtynių pradžia, nes argentiniečiai jau pirmajame kėlinyje susikrovė 16 taškų persvarą.

Vis dėlto Argentina pranašumo neišlaikė ir australai pasiekė pergalę žaisdami net be dviejų starto penketo narių – Andrew Boguto ir Joe Ingleso.

36-erių veteranas Davidas Andersenas nugalėtojams pelnė 16, žalgirietis Brockas Motumas – 14, Patrickas Millsas – 13, Chrisas Gouldingas – 10 taškų.

Argentiniečius į priekį vedė smogiamasis trejetas: Luisas Scola (27 tšk.), Emanuelis Ginobili (24 tšk.) ir Andresas Nocioni (15 tšk., 13 atk. kam.).

Paskutinės „Trijų nacijų“ turnyro rungtynės tarp Argentinos ir Lietuvos numatytos naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį 3 val. 3 min. Lietuvos laiku.

Argentiniečiai žada, kad rungtynės įvyks.

VIDEO: R.Javtokas: gaila, kad nesužaidėme

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius