Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 23

Komandos draugams – LeBrono Jameso kritika

Praėjusios nakties mače NBA čempionai „Cleveland Cavaliers“ patyrė nesėkmę prieš „Denver Nuggets“ ekipą, o po jos LeBronas Jamesas nevyniojo žodžių į vatą. Jis sukritikavo savo kolegas, nes jie aikštėje neatrodė kovingai nusiteikę.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Tai nėra su komanda susijusi kritika. Tai yra kritika kiekvienam individualiai, – teigė L.Jamesas. – Turime būti geresni ir aikštėje viską atlikti geriau. Kovingumo neįmanoma išmokyti. Jį reikia turėti viduje.“

L.Jameso +/- santykis mače su „Nuggets“ buvo -30, o tai yra net trečias blogiausias rezultatas jo karjeroje. Tačiau „karalius“ teigė, kad dėjo visas pastangas pasiekti pergalei:

„Žinoma, turėjau keletą progų, kuriose galėjau sužaisti geriau. Tačiau aš niekada nenustojau kautis, kad nugalėtume. Galiu jus patikinti, kad nepasidaviau nė sekundei.“

„Cavaliers“ pergalių ir pralaimėjimų santykis šiemet yra 46-24, o jie vos vieneriomis rungtynėmis pirmauja prieš šiuo metu antroje vietoje Rytų konferencijoje esančius „Celtics“.

NBA čempionai pralaimėjo šešerias iš pastarųjų dešimties rungtynių, o per šį laikotarpį net aštuonis kartus į savo krepšį praleido daugiau nei 100 taškų.

„Cavaliers“ šį sezoną yra vos 21 pagal gynybos reitingą, nors praėjusį sezoną šioje kategorijoje buvo viena geriausių komandų visoje NBA.

Tai bus prasčiausias „Cavaliers“ sezonas gynyboje nuo L.Jameso sugrįžimo į komandą 2014-aisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius