Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2015 09 02

LeBroną Jamesą pribloškė rungtynės, kuriose žaidė Arvydas Sabonis

LeBronas Jamesas net ir poilsio metu negali be krepšinio. Namuose stebėdamas 2000-ųjų NBA Vakarų konferencijos finalo įrašą, kuriame žaidė ir Arvydas Sabonis, geriausias pasaulyje šiuo metu žaidžiantis krepšininkas stebėjosi išvydęs tiek talento. Jis taip pat graužėsi, kad tiek daug gerų krepšininkų ir stiprių komandų taip ir netapo NBA čempionais.
Arvydas Sabonis ir LeBronas Jamesas
Arvydas Sabonis ir LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

„Nesidomėdamas NBA istorija nežinai, kiek puikių komandų netapo NBA čempionėmis. Bet tai nereiškia, kad tos komandos nebuvo puikios. Neįtikėtina!” – vis kartojo L.Jamesas.

Tuo metu komandos į aikštę metė galingus starto penketus. „Trail Blazers“ gretose kartu su Arvydu Saboniu aikštėje dar buvo Scottie Pippenas, Stevenas Smithas, Detlefas Schrempfas ir Rasheedas Wallace'as.

LeBronas išskyrė ir nuo suolo kilusius žaidėjus – Damoną Stoudemire'ą, jauną Jermaine'ą O'Nealą, Bonzi Wellsą bei Brianą Grantą.

„Lakers“ starto penkete tuomet turėjo Brianą Shaw, Kobe Bryantą, Gleną Rice'ą, Robertą Horry bei Shaquille'ą O'Nealą. Jiems talkino Derekas Fisheris, Ronas Harperis ir Rickas Foxas.

„Žiūrėdamas 2000-ųjų NBA Vakarų konferencijos finalo seriją dabar negaliu savęs kontroliuoti, – savo vaizdo įrašą pradėjo LeBronas. – Aikštėje esantys penketai yra neįtikėtini. Tai – 10 puikių krepšininkų, kurie padės laimėti komandai nepaisant jokių aplinkybių.“

VIDEO: Beprotiškos lemiamos 2000-ųjų NBA Vakarų konferencijos finalo rungtynės

„Cleveland Cavaliers“ lyderis guodėsi, kad tuo metu nežaidė NBA.

„Gaila, kad aš tada neturėjau galimybės žaisti Vakarų konferencijoje! – juokėsi LeBronas, NBA duris pravėręs 2003-aisiais. – Tai – aukščiausios klasės krepšinis. Tuo metu aikštėje nebuvo žemesnio nei 193–196 cm ūgio krepšininko. Ir jie žaidė vienas prieš vieną. Jei esi per žemas ar negali apsiginti, tie vyrukai perkąs tau gerklę. Už kiekvieną klaidą būsi nubaustas. Beprotiškas krepšinis!“

Tąkart neįtikėtinai dramatišką finalo seriją iki keturių pergalių 4–3 laimėjo „Lakers“, nors lemiamų rungtynių ketvirtajame kėlinyje „Trail Blazers“ pirmavo solidžiu 15-os taškų skirtumu. Tačiau „Lakers“ surengė fantastiškiausią lemiamų rungtynių išsigelbėjimą NBA istorijoje ir šventė pergalę 89:84.

A.Sabonis taip niekada ir netapo NBA čempionu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius