-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 01 17

„Melo Drama“ tęsiasi: C.Anthony dėl savo ateities klube kalbėsis su Ph.Jacksonu

Praėjusią savaitę pasirodė pranešimai, jog „New York Knicks“ žvaigždė Carmelo Anthony sutiktų būti išmainytas tik į „Los Angeles Clippers“ arba „Cleveland Cavaliers“ komandas, tačiau po vakarykščio pralaimėjimo teigė, jog niekur keltis neketina, o savo ištikimybės klubui įrodinėti neprivalo. Puolėjas šią savaitę susitiks su Philu Jacksonu ir aptars savo ateitį Niujorke.
Carmelo Anthony
Carmelo Anthony / „Scanpix“/AP nuotr.

Praėjusią savaitę žiniasklaidoje galima buvo pamatyti nemažai straipsnių, kuriuose buvo kalbama apie tai, jog „Knicks“ metas išsiskirti su savo ilgamete žvaigžde.

Sekmadienį po „Knicks“ bei „Raptors“ mačo vienas iš žurnalistų, kalbinęs C.Anthony, nesudvejojo ir paklausė krepšininko apie galimą jo ateitį klube, o šis atsakė, kad jam ko gero metas pasikalbėti su Ph.Jacksonu:

„Jeigu šie gandai ateina iš Philo pusės, tuomet mums metas rimtai pasišnekučiuoti, – sekmadienį kalbėjo C.Anthony. – Jeigu jie mano, kad mano karjerai Niujorke atėjo galas, tuomet turime daug ką aptarti.“

Pastarąją savaitę taip pat pasirodė pranešimai, jog Melo sutinka būti išmainytas tik į „Clippers“ ir „Cavaliers“, tačiau po pralaimėjimo „Hawks“ krepšininkas tvirtino jog yra ištikimas savo klubui.

„Manau, kad neprivalau įrodinėti ištikimybės savo ekipai, – šnekėjo C.Anthony. – Metų metus buvau profesionalas ir kasdien sunkiai dirbau. Nesvarbu, kas yra kalbama žiniasklaidoje. Aš visuomet įdedu visas pastangas, kad žaisčiau geriau, kalbuosi su savo komandos draugais ir išlieku pozityvus.“

„Scanpix“/AP nuotr./Philas Jacksonas
„Scanpix“/AP nuotr./Philas Jacksonas

ESPN teigimu, Ph.Jacksonas su C.Anthony ketina susitikti dar šią savaitę. Beveik nėra abejonių, kad „Knicks“ vadovas svarstytų galimus savo žvaigždės mainus, tačiau pastarojo sutartyje yra sąlyga, kuri leidžia jam vetuoti persikėlimą į kitą komandą.

„Man dabar svarbiausios yra pergalės. Jeigu jie norės pasikalbėti, tai visada žino, kur mane rasti, – teigė žaidėjas. – Aš nenoriu, kad tai būtų lyg sugedęs telefonas tarp manęs ir klubo valdžios. Aš perskaičiau straipsnį ir sureagavau. Tai tiek.“

„Knicks“ pralaimėjo 11 iš pastarųjų 13 rungtynių, o C.Anthony žaidimas šiemet sulaukia nemažai kritikos. Teigiama, jog puolėjo sportinė forma suprastėjo, o žaidimas yra per daug savanaudiškas Jeffo Hornaceko puolimo sistemai.

Kol kas dėl C.Anthony ateities yra nemažai klaustukų, tačiau viskas gali paaiškėti jau šią savaitę po pokalbio su „Knicks“ prezidentu Ph.Jacksonu.

Įdomu tai, jog šį sezoną pasirodė gandų, kad galimai „braška“ ir „Knicks“ vadovo kėdė, todėl panašu, kad Niujorką šį sezoną ketina palikti bent jau vienas komandos narys. Kol kas tik nėra žinoma – kuris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius