Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 27

Mindaugo Kuzminsko didžiausia problema, galinti kišti koją NBA

Vienas geriausių Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjų Rio de Žaneiro olimpiniame turnyre Mindaugas Kuzminskas rengiasi karjeros šuoliui į NBA. „New York Knicks“ naujokas olimpinėse žaidynėse būsimo klubo sirgaliams suteikė daug pozityvo, tačiau dar kartą pasimatė ir viena lietuvio bėda.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / V.Dranginio/LTOK nuotr.

Olimpinėse žaidynėse M.Kuzminskas rinko po 10,8 taško ir 4,5 atkovoto kamuolio per rungtynes. Krepšį puolėjas atakavo aukštu 53 proc. taiklumu.

Lietuvis pasižymėjo ir tritaškiais (7/20), ir galingais dėjimais bei net 11 atkovotų kamuolių puolime.

Vis dėlto JAV žiniasklaidoje M.Kuzminsko žaidimas susilaukė įvairių vertinimų, netrūko ir neigiamų reakcijų.

Svetainės „SB Nation“ tinklaraštyje „Posting & Toasting“ vienas apžvalgininkas teigia, kad lietuvis puikiai tiks į „Miami heat“ išvykusio Derricko Williamso rolei aikštėje.

Praėjusį sezoną puolėjas „Knicks“ klube per 18 minučių aikštėje rinko po 9,3 taško. Teigiama, kad M.Kuzminskas nusileidžia D.Williamsui sprogstamąja jėga ir atletiškumu, tačiau tai puikiai kompensuoja įvairiapusiškesniu žaidimu.

Vis dėlto didžiausia problema lietuviui gali tapti gynyba. Ypač, jei komanda žaistų vadinamuoju žemu penketu, o M.Kuzminskui tektų būti „ketvirtuoju numeriu“.

Kuziai ne kartą teko žaisti su mažu penketu Lietuvos rinktinėje ir puolėjas turėjo puikų atkarpų. Tačiau paskutinėse grupės rungtynėse su Kroatija lietuviui buvo itin sunku tvarkytis su mobiliu sunkiuoju kraštu Darijo Šaričiumi. Kroatas tiesiog lipo M.Kuzminskui per galvą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius