Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 22

NBA gegutė: Jonas Valančiūnas buvo siūlomas ir už DeMarcusą Cousinsą

NBA mainų langas užsidaro jau šį ketvirtadienį, todėl pokalbiai tarp komandos vadovų stipriausios pasaulio krepšinio lygos užkulisiuose intensyvėja. 24sek kasdien pateiks įdomiausias kalbas, kurios yra „kukuojamos“ apie galimas naujas krepšininkų karjeros stoteles bei permainas komandose.
Jonas Valančiūnas ir Kyle'as Lowry
Jonas Valančiūnas ir Kyle'as Lowry / „Scanpix“ nuotr.

Jonas Valančiūnas

Antradienį pasirodė pranešimai, jog J.Valančiūnas galėjo būti išmainytas į „Pistons“ už vidurio puolėją Andre Drummondą, tačiau tai nebuvo vienintelis Masai Ujiri sugalvotas planas, kaip atsikratyti lietuviu.

ESPN žurnalisto Marco Steino teigimu, „Raptors“ generalinis vadybininkas JV bei pirmojo rato naujokų biržos šaukimą siūlė ir už buvusią „Kings“ žvaigždę DeMarcusą Cousinsą.

Tiesa, Sakramento ekipoje priekinė linija ir taip yra perpildyta, todėl „Kings“ generalinis vadybininkas V.Divacas tikrai neketino jos stiprinti dar labiau. Galų gale D.Cousinsas papildė „Pelicans“ gretas, o J.Valančiūnas vis dar atstovauja „Raptors“.

Jimmy Butleris

„Celtics“ šią savaitę dar sykį bandys savo laimę mainų būdu į savo komandą prisivilioti „Bulls“ superžvaigždę J.Butlerį. Šis sandėris turi daugiausia šansų įvykti per paskutines 10 minučių prieš mainų lango pabaigą, o be aukšto šaukimo jis greičiausiai neįvyks.

Bostonas į Čikagą gali išsiųsti du iš keturių savo krepšininkų: Jae Crowderį, Avery Bradley, Marcusą Smartą bei Jayleną Browną. „Celtics“ taip pat priklauso ir „Nets“ naujokų biržos šaukimas, kuris šiemet greičiausiai pavirs į pirmąjį.

Tiesa, „The Vertical“ tvirtina, kad Bostono ekipa nenori atsisveikinti su J.Brownu, nes tiki, jog ateityje jis taps žvaigžde.

Derrickas Rose'as

Philas Jacksonas su komanda itin stengiasi atsikratyti savo įžaidėju Derricku Rose'u. Krepšininkas į „Knicks“ gretas atvyko vos praėjusią vasarą, tačiau jo apsilankymas Niujorke gali baigtis jau netrukus.

„The Vertical“ teigimu, krepšininkas „Didįjį obuolį“ gali palikti ir už ne itin patrauklų pasiūlymą.

Paulas George'as

AFP/„Scanpix“ nuotr./Paulas George'as
AFP/„Scanpix“ nuotr./Paulas George'as

„Pacers“ generalinis vadybininkas Larry Birdas ir toliau tvirtina, kad P.George'as išmainytas nebus. Tiesa, „Kings“ viršininkas Vlade Divacas apie DeMarcusą Cousinsą kalbėjo tą patį.

Indianos žvaigždę daugiausia galimybių turi išsimainyti „Celtics“.

„Thunder“

Oklahomos ekipa ir toliau ieško krepšininkų, kurie padės komandai lengvojo krašto puolėjo pozicijoje. „Thunder“ vadovai labai daug siūlyti nenori, todėl tai greičiausiai bus veteranas, kurio sutartis baigiasi šiais arba kitais metais.

Klubas, kuriame rungtyniauja lietuvis Domantas Sabonis, buvo siejamas su „Nuggets“ krepšininkais Danilo Gallinari bei Wilsonu Chandleriu.

Deronas Williamsas

ESPN žurnalistas Marcas Steinas teigia, jog „Jazz“ norėtų savo gretose ir vėl matyti įžaidėją Deroną Williamsą. Krepšininkas 2011 metais iš Jutos buvo išmainytas į „Nets“, o šią vasarą baigiasi jo sutartis.

Žaidėju taip pat itin domėjosi ir NBA čempionai „Cavaliers“.

Bojanas Bogdanovičius

NBA dugne besivelkanti „Nets“ prieš mainų lango pabaigą bandys išmainyti kroatą Bojaną Bogdanovičių. Šią vasarą puolėjas taps apribotuoju laisvuoju agentu, o kol kas Bruklino klubo vadovai tiesiog renka visus pasiūlymus ir vėliau išsirinks geriausią.

„Wizards“

Įspūdingai pastarąjį mėnesį rungtyniaujantys „Wizards“ ir toliau ieško, kaip sustiprinti savo atsarginių žaidėjų suolelį.

Iš pradžių JAV sostinės klubas domėjosi Lou Williamsu, tačiau jam persikėlus į „Rockets“ visas dėmesys nuo šiol bus skiriamas „Timberwolves“ krepšininkui Shabazzui Muhammadui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius