-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 12 01

NBA mėnesio treneriai – Davidas Blattas ir Luke'as Waltonas

NBA paskelbė pirmojo reguliaraus sezono mėnesio geriausius trenerius. Jais tapo laikinai „Golden State Warriors“ vadovaujantis Luke'as Waltonas bei „Cleveland Cavaliers“ treneris Davidas Blattas.
„Warriors“ laikinasis treneris Luke'as Waltonas AFP
„Warriors“ laikinasis treneris Luke'as Waltonas AFP / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Čempionų titulą ginantys Vakarų konferencijos lyderiai nuo sezono pradžios iškovojo jau 18 pergalių iš eilės ir artėja prie visų laikų geriausio rezultato.

Komandą šį sezoną kol kas treniruoja Steve'ą Kerrą pavaduojantis Luke'as Waltonas. Vyriausiasis „Warriors“ treneris dar nepasveiko po nugaros operacijos.

Auksinės valstijos ekipa yra rezultatyviausia (vid. 115,3 tšk.) lygos komanda, rungtynes laiminti vidutinišku 15,4 taško skirtumu. Tai irgi geriausias rodiklis lygoje.

Tuo tarpu „Cavaliers“ (13-4) pirmauja Rytų konferencijoje ir yra viena iš vos trijų komandų kartu su „Warriors“ ir „San Antonio Spurs“, dar nepatyrusi pralaimėjimo namuose (9-0).

„Cavs“ priklauso ir ilgiausia šio sezono pergalių serija, neskaitant „Warriors“. Po pralaimėjimo sezono starte prieš „Chicago Bulls“, Klyvlendo krepšininkai laimėjo 8 mačus paeiliui.

„Cavaliers“ yra šešta rezultatyviausia (vid. 103,1 tšk.) NBA komanda ir šešta pagal mažiausiai į savo krepšį praleidžiamų taškų skaičių (vid. 96,5 tšk.).​

Į mėnesio trenerio prizus dar pretendavo Steve'as Cliffordas („Hornets“, 10-7), Frankas Vogelis („Pacers“, 11-5), Docas Riversas („Clippers“, 10-8), Erikas Spoelstra („Heat“, 10-6), Billy Donovanas („Thunder“, 11-7), Scottas Skilesas („Magic“, 9-8), Greggas Popovichius („Spurs“, 14-4) ir Dwane'as Casey („Raptors“, 11-7).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius