Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 01

Nicolas Batumas lieka „Hornets“

Universalusis Prancūzijos rinktinės krašto puolėjas Nicolas Batumas susitarė su „Charlotte Hornets“ dėl sutarties pratęsimo. 27-erių metų krepšininkas liepos 7-ąją padės parašą ant penkerių metų, 120 mln. JAV dolerių vertės kontrakto.
Nicolas Batumas
Nicolas Batumas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

N.Batumas penktadienį lankėsi Dalase, kur susitiko su „Mavericks“ komandos savininku Marku Cubanu, tačiau panašu, kad krepšininko šis įtikinti nesugebėjo.

Prancūzas į „Hornets“ buvo išmainytas praėjusią vasarą, o „Portland Trail Blazers“ už jį gavo Geraldą Hendersoną bei Noah Vonleh. N.Batumas ne sykį išreiškė savo simpatijas Šarlotės miestui bei komandai, todėl šis jo pasirinkimas nestebina.

Praėjusį sezoną atstovaudamas „Hornets“ jis vidutiniškai rinko 15 taškų, atkovojo 5 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Tačiau „Hornets“ vadovai lengviau atsipūsti negali, nes ekipoje liepos 1-ąją kontraktai baigėsi daugeliui svarbių komandos krepšininkų: Tyleriui Hansbrough, Alui Jeffersonui, Courtney Lee, Jeremy Linui bei Marvinui Williamsui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius