Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 16

Permainų vėjai M.Kuzminsko klube – pagrindinė „Knicks“ žvaigždė prabilo apie mainus

Carmelo Anthony dienos Niujorke gali būti suskaičiuotos. Vasario 23-ioji – paskutinė diena, iki kurios NBA komandos gali atlikti mainus. Nenustebkite, jei per artimiausią mėnesį Mindaugo Kuzminsko komandą sudrebins mainai. Ir galingi. Apie tokią galimybę vis garsiau kalba ir Niujorko spauda, ir pats gandų sūkurio centre atsidūręs C.Anthony.
Carmelo Anthony
Carmelo Anthony / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Carmelo Anthony: jei Philas Jacksonas nori, kad išvykčiau, galime pasikalbėti“ – tokia publikacija pasirodė po košmariško „New York Knicks“ krepšininkų pralaimėjimo „Toronto Raptors“ ekipai 101:116.

Skirtumas neatspindi rungtynių eigos. „Raptors“ smaginosi aikštėje, o „Knicks“ branduolys atrodė apatiškas krepšiniui. Ypač Carmelo Anthony, vangiai judėjęs aikštėje. Vienu metu komandas skyrė net 38 taškai.

Ph.Jacksonui artimas „Knicks“ apžvalgininkas Charley Rosenas savo straipsnyje akcentavo, kad Carmelo Anthony „kojos mirė“ ir žaidėjas „neabejotinai jau nebeduoda naudos Niujorkui“.

Po košmariško pralaimėjimo Toronte žurnalistams pasiteiravus C.Anthony apie mainų galimybę, nuo 2011-ųjų Niujorke žaidžiantis 32-ejų puolėjas nevyniojo į vatą. Jis teigė nemanantis, kad Ph.Jacksonas turėjo įtakos tai skeptiškai publikacijai, bet lyg pats paneigtų savo žodžius, kalbėjo ir apie tokį scenarijų.

Melo: „Kai pralaimime, kaltas aš. Kai laimime – tai mes laimime. Štai taip aš jaučiuosi.“

„Jeigu prie to straipsnio iš tikrųjų prisidėjo Philas Jacksonas, ko gero, reiktų apie tai pasikalbėti. Jei jie jaučia, kad mano laikas Niujorke baigėsi, turime kalbėtis“, – teigė C.Anthony.

Pats kritišką straipsnį apie C.Anthony publikavęs Ch.Rosenas „New York Post“ tikino, kad tai buvo jo nuomonė ir Ph.Jacksonas neprisidėjo prie jos formavimo.

24,5 mln. JAV dolerių šį sezoną uždirbantis Carmelo turi sutartį su „Knicks“ iki 2018-2019 metų sezono pabaigos. Joje numatyta sąlyga, kad C.Anthony negali būti iškeistas. Nebent pats žaidėjas šią sąlygą panaikintų ir pasiprašytų mainų.

Kai „Knicks“ pralaimėjo 10 rungtynių iš pastarųjų 12, C.Anthony kontrakto sąlygos tema Niujorke darosi vis karštesnė.

Beje, pats Ph.Jacksonas buvo viešai užsiminęs, kad C.Anthony pomėgis užlaikyti kamuolį stabdo trikampio puolimo filosofijos tekėjimą rungtynių metu.

„Scanpix“/AP nuotr./Philas Jacksonas
„Scanpix“/AP nuotr./Philas Jacksonas

„Jie nori, kad išeičiau? Žmonės gali turėti savo nuomonę, tačiau pats apie tokią galimybę negalvojau. Nė karto vadovams nebuvau apie tai užsiminęs. Bet normalu, kad tokie gandai prasideda, kai komanda pralaimi“, – samprotavo C.Anthony.

Niujorke bręsta idėja, kad Ph.Jacksono projektas surinkti patyrusias, bet ne pačius geriausius laikus išgyvenančias žvaigždes, žlugo. Tik klausimas – ar jis pripažins savo komplektacijos nesėkmę ir ištaškys nepasisekusį projektą? Ar tikės juo ir žais iki galo, nors tai gali ir atnešti nepatekimą į atkrintamąsias varžybas be aiškios komandos vizijos.

„Kai pralaimime, kaltas aš. Kai laimime – tai mes laimime. Štai taip aš jaučiuosi. Yra kaip yra“, – pridūrė C.Anthony.

Su 18 pergalių ir 23 pralaimėjimais „Knicks“ rikiuojasi 11-oje Rytų konferencijos vietoje. Nuo aštuntosios vietos ir atkrintamųjų varžybų Niujorką skiria tik trys pergalės, tačiau takoskyra tik didėja.

„Taip, mūsų rezultatas nuviliantis, bet nemanau, kad sezonas slysta iš rankų. Mes daug geresni, nei pademonstruojame tai aikštėje“, – tikino C.Anthony, „Knicks“ į atkrintamąsias neatvedęs trejus pastaruosius metus iš eilės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius