Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 13

Po Mindaugo Kuzminsko karjeros rungtynių – NBA legendos komplimentai

„Kuuuuuuuz!“ – Mindaugui Kuzminskui į krepšį leidžiant rekordinį 19-ąjį tašką, staugė „Madison Square Garden“ arena. Pagal gaunamą žaidimo laiką 27-erių lietuvis tėra 11-as visoje „New York Knicks“ komandoje, bet puolėjas greitai užkariavo reiklios Niujorko publikos širdis. Už neeilinį palaikymą M.Kuzminskas atsidėkojo rezultatyviausiomis NBA rungtynėmis sugrąžindamas „Knicks“ į pergalių kelią prieš „Bulls“ 104:89.
Mindaugą Kuzminską sveikino Allenas Iversonas
Mindaugą Kuzminską sveikino Allenas Iversonas / „Scanpix“ nuotr.

Po šių rungtynių M.Kuzminskas sulaukė net NBA legendos Alleno Iversono komplimentų. Vienas geriausių visų laikų NBA gynėjų linksmai pozavo bendrai nuotraukai.

„Labai geras vakaras Niujorke: pagaliau iškovota svarbi pergalė ir galimybė pabendrauti bei išgirsti gražių žodžių iš pačio Alleno Iversono“, – neeiliniu susitikimu pasidžiaugė M.Kuzminskas.

Beje, po pergalės prieš „Bulls“ Mindaugą dar ant parketo pasičiupo Niujorko žurnalistė.

„Atrodo, kad kiekvieneriose rungtynėse bandome kautis iš visų jėgų, atiduodame tas pačias pastangas. Manau, kad tiesiog šiandien mums labiau pasisekė. Išplėšėme beveik visus kamuolius situacijose 50 prie 50. Tai lėmė pergalę. Tikiuosi, kad su ja mes toliau augsime“, – rungtynes apibendrino M.Kuzminskas.

„Knicks“ tai buvo tik 2-oji pergalė per 11 pastarųjų NBA rungtynių.

Su 18 pergalių ir 22 pralaimėjimais „Knicks“ Rytų konferencijoje žengia dešimtoje vietoje.

5–8 vietas užimančios ir į atkrintamųjų traukinį patenkančios komandos turi tik 1–2 pergalėmis daugiau.

„Ši pergalė svarbi psichologiškai. Įsitikinome, kad galime žaisti geriau“, – padėjęs išvesti „Knicks“ iš nesėkmių ruožo, pasidžiaugė M.Kuzminskas.

VIDEO: M.Kuzminsko karjeros pasirodymas – 19 taškų

Jis taip pat džiaugėsi už starto penketo vidurio puolėją Joakimą Noah, kuris į buvusios komandos krepšį įmetė 12 taškų ir atkovojo 15 kamuolių.

„Kai jis žaidžia gerai, lengviau mums visiems. Joakimas visada gerai darbuojasi gynyboje, o jis šiandien mums labai pagelbėjo puolime. Esame dėl jo laimingi. Ypač dėl to, kad taip sužaidė prieš buvusią komandą“, – šypsojosi M.Kuzminskas.

Lietuviui yra dėl ko šypsotis, nes jam sausis yra kol kas geriausias mėnuo per debiutinį NBA sezoną. Per 5 iš 6 pastarųjų mačų M.Kuzminskas gavo pasireikšti vid. 18,6 minutės ir rinko 12,6 taško.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius