-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 30

Priekaištai „Raptors“ – kodėl kamuolių negauna Jonas?

„Toronto Raptors“ ir Jonui Valančiūnui atėjo lemiamų išbandymų metas. Šeštosiose atkrintamųjų serijos rungtynėse kanadiečiai nusileido „Indiana Pacers“ krepšininkams ir rezultatas tapo lygus 3:3.
Jonas Valančiūnas ir Ianas Mahinmi
Jonas Valančiūnas ir Ianas Mahinmi / AFP/„Scanpix“ nuotr.
NBA atkrintamosios | „Indiana Pacers“ – „Toronto Raptors“ 101:83 | Valančiūnas 14 | Serija 3-3

J.Valančiūnas per 26 minutes pelnė 14 taškų (5/9 dvit., 4/6 baud.), atkovojo 9 ir perėmė 2 kamuolius, blokavo 2 metimus, suklydo 2 ir prasižengė 5 kartus.

„Raptors Republic“ lietuvio pasirodymą, kaip įprasta, įvertino puikiai, bet priekaištavo komandai: „Jūs turite šį vyruką. Didelį vyruką. Kuris gali sunaikinti varžovus po krepšiu. Kuris puikiai pataiko. Dėl kamuolių kovoja kaip žvėris. Padeda gynyboje ir blokuoja metimus. Tačiau jūs jam neduodate kamuolio. Jam reikia dėl jo kovoti ir, kai jis jį pasiima, pataiko.“

„Aš gal kalbu neaiškiai, bet negaliu suprasti. Jonas toks suknistai geras visos šios serijos metu. Įsivaizduokite, koks jis būtų, jeigu būtų plano dalis“, – stebėjosi apžvalgininkas Samas Holoko.

„Raptors“ treneris Dwane'as Casey pasigedo krepšininkų nusiteikimo: „Prieš rungtynes sakiau, kad pergalę švęs tie, kurie labiau to norės. Trečiajame kėlinyje jie mus visiškai pranoko savo energija.“

„Aš nusivylęs. Bet mes dar turime šansą Toronte. Mes tiesiog negalime sau leisti po nevykusio puolime nesuspėti grįžti į gynybą. Šįkart to buvo per daug“, – skundėsi Toronto ekipos treneris.

„Scanpix“/AP nuotr./Dwane'as Casey
„Scanpix“/AP nuotr./Dwane'as Casey

Vos tris iš 13 metimų iš žaidimo pataikęs DeMaras DeRozanas tikino, kad komanda negali pasiduoti: „Negali visko vaizduoti kaip laidotuvių. Mums tai būtų košmariškas sezonas, jeigu nepatektume į antrą etapą. Tačiau tai krepšinis. Yra pakilimų ir nuosmukių.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./DeMaras DeRozanas
AFP/„Scanpix“ nuotr./DeMaras DeRozanas

Pergalė Indianoje „Raptors“ tik antrą kartą klubo istorijoje nuo 1995-ųjų būtų atvėrusi patekimą į kitą atkrintamųjų varžybų etapą. Bet istorinio žingsnio dar gali tekti palaukti.

Vienintelį kartą Toronto krepšininkai tai padarė tik 2001-aisiais, bet tada pirmajame atkrintamųjų varžybų etape buvo žaidžiama serija iki trijų pergalių.

Septintosios serijos rungtynės sekmadienį vyks Toronte.

VIDEO: Indianoje – nokautas Jonui Valančiūnui ir „Raptors“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius