Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 26

„Raptors“ branduolys išliks ir kitą sezoną – Demaras DeRozanas liks klube

„Toronto Raptors“ praėjusį sezoną pasiekė ne vieną komandos rekordą, o viena didžiausių tokio puikaus rezultato dalių buvęs Demaras DeRozanas ir kitą sezoną žais šiame klube. Nors krepšininkas neseniai nutraukė sutartį su Kanados ekipa, pareiškė, kad apie jokią kitą vietą NBA lygoje jis negalvoja ir kitą sezoną pasirašęs naują sutartį žais „Toronto Raptors“ gretose.
Demaras DeRozanas
Demaras DeRozanas / „Scanpix“ nuotr.

ESPN praneša, kad D.DeRozanas netgi neplanuoja kalbėtis su jokia kita komanda apie naują sutartį ir su Toronto klubu pratęs bendradarbiavimą. Teigiama, kad ir „Raptors“ vadovai labai nori savo gretose matyti vieną geriausių NBA lygos snaiperių ir pasiruošę žaidėjui mokėti maksimalios vertės atlyginimą.

D.DeRozanas turėtų pasirašyti penkerių metų ir apytiksliai 150-ies milijonų dolerių vertės sutartį. Anksčiau buvo skelbiama, kad D.DeRozaną savo gretose labai norėtų matyti „Los Angeles Lakers“ komanda.

Praėjusį sezoną krepšininkas vidutiniškai pelnė po 23,5 taško. Jis pateko į Jungtinių Amerikos Valstijų rinktinę ir žais Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse. „Toronto Raptors“ komandoje jis žaidžia nuo pat karjeros NBA pradžios.

Tikimasi, kad D.DeRozanas kartu su įžaidėju Kyle'u Lowry bei vidurio puolėju Jonu Valančiūnu ir toliau sudarys smogiamąją „Raptors“ jėgą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius