-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 12 08

„Rockets“ krepšininkas palaiko Donatą Motiejūną: „Tai tik verslas“

„Houston Rockets“ krepšininkas Patrickas Beverley itin šiltai atsiliepia apie sudėtingoje situacijoje atsidūrusį Donatą Motiejūną.
Donatas Motiejūnas ir Patrickas Beverley
Donatas Motiejūnas ir Patrickas Beverley / „Scanpix“ nuotr.

Hjustono klubo įžaidėjas D.Motiejūną laiko geru savo draugu ir neslepia, kad laukia jo sugrįžtant į komandą: „Tai sudėtinga situacija, tačiau, kad ir kaip viskas baigsis, mes būsime draugai. Mes kartu čia atvykome, mes abu žaidėme Europoje ir niekas nepasikeis. Jis supranta ir aš suprantu, kad tai nėra nukreipta prieš jį. Nieko asmeniško, tik verslas. Mes galime būti draugai su kuo norime, tačiau tai, kas vyksta aukščiau už mus, nuo mūsų nepriklauso. Kad ir ką nuspręs Donatas, tai nepakeis mano meilės jam. Mes bendrausime ir žaisime kompiuterinius žaidimus kartu.“

26 metų lietuvis neprisistatė į „Houston Rockets“ medicininę patikrą, nors tą pagal sutartį turėjo padaryti iki trečiadienio vidurnakčio vietos laiku. Dabar D.Motiejūno situaciją kontroliuoja tik „Rockets“.

Blogiausiu atveju gali nutikti taip, kad lietuvis iki kovo 1-osios priklausys Hjustono ekipai, tačiau dėl neatliktos medicininės patikros, t.y. pažeistų sutarties sąlygų, negaus atlygio ir nežais „Rockets“.

Klubas taip pat gali dabar sugrąžinti D.Motiejūną į laisvųjų agentų turgų. Tiesa, aukštaūgis tada nebegalės pasirašyti sutarties su „Brooklyn Nets“ bent metus. Žaidėjas būtent ir priėmė Bruklino ketverių metų 37 milijonų JAV dolerių pasiūlymą.

P.Beverley jau anksčiau atskleidė, kad palaiko artimus ryšius su Lietuvos krepšininku. Jis itin apsidžiaugė, kai paaiškėjo, kad D.Motiejūnas sugrįžta į „Rockets“.

„Visą laiką susirašinėjau su D-Mo. Jam nebuvo lengva. Tai nieko asmeniško, tik verslas. Bet D-Mo yra D-Mo. Jis buvo vienas geriausių nugara į krepšį žaidžiančių krepšininkų NBA. Man asmeniškai – geriausiai kamuolį skirstantis aukštaūgis NBA. Sulaukti tokio žaidėjo tokiai komandai tikrai labai padės. Mes labai laimingi. Aš pats labai laimingas. Daug kalbėjau su juo. Bus gera jį vėl čia matyti. Negaliu sulaukti“, – susimąstęs apie sugrįžtantį bendražygį kalbėjo P.Beverley.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius