Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 27

78 tritaškius iš 81 pataikęs švedas Marcusas Erikssonas tapo interneto sensacija (video)

96,3 procentų taiklumas. Pavydėtinas kiekvienam krepšininkui, jeigu kalbėtume apie baudos metimus. Tačiau kaip reaguotumėte, pamatę tokiu taiklumu tritaškius metantį žaidėją?!
Švedas Marcusas Erikssonas įspūdingą seriją atliko per 5 minutes.
Švedas Marcusas Erikssonas įspūdingą seriją atliko per 5 minutes. / Kadras iš video

17-metis švedas Marcusas Erikssonas tapo tikra interneto sensacija po to, kai viešojoje erdvėje paplito įrašas, kuriame jis per 5 minutes iš 81 bandymo pataiko 78 tritaškius.

Pamačius šį vaizdo įrašą, turbūt ne vienos krepšinio komandos treneriui sužibo akys – būtų nuostabu savo komandoje turėti nuo trijų taškų linijos beveik neklystantį krepšininką.

Tačiau jaunoji Švedijos krepšinio viltis jau yra pasirašiusi sutartį su aukščiausiame Ispanijos krepšinio čempionate (ACB) rungtyniaujančia „Manresa“ ekipa. Tiesa, daug laiko įrodyti savo sugebėjimus aikštelėje M.Erikssonas nesulaukia – šiame sezone jis žaidė dvejose rungtynėse, kuriose iš viso ant parketo praleido 1 minutę ir nė karto net nemetė į krepšį.

Kaip praneša ispanų žiniasklaida, įspūdingą tritaškių seriją M.Erikssonas atliko grįžęs į gimtąjį Upsalos miestelį Švedijoje.

Iš draugų išgirdęs vietinės komandos trenerio legendinį pasakojimą kaip vienas krepšininkas kažkada per 5 minutes įmetė 72 tritaškių, M.Erikssonas nutarė pabandyti sumušti šį rezultatą.

Ir jam pavyko – jaunasis švedas taiklus buvo 78 kartus. Šios serijos metu M.Erikssonas sugebėjo pataikyti net 52 tritaškius iš eilės.

VIDEO: Marcus Eriksson - Superstriker

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius