Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 19

A.Sabonis: „Žalgiryje“ vyksta nematyti ir nebūti dalykai“

Į Lietuvą grįžęs legendinis krepšininkas Arvydas Sabonis mėgins išsiaiškinti, kas vyksta „Žalgiryje“. Dienraščiui „Respublika“ jis sakė, kad čia darosi „nematyti ir nebūti dalykai“.
A.Sabonis
A.Sabonis / „Scanpix“ nuotr.

Dienraščiui „Respublika“ A.Sabonis sakė nesuprantantis, kas vyksta Lietuvos krepšinio pasaulyje. Jo nuomone, paskleistos antys apie neva parduotas rungtynes gali blogai atsiliepti tiek „Žalgiriui“, tiek „Lietuvos rytui“. „Paskleisti gandus, kad treneriai pardavinėja rungtynes, yra žiauroka“, – sakė A.Sabonis. Jis įsitikinęs, kad Eurolygoje apie šiuos įvykius jau puikiai žinoma.

A.Sabonis sako nesuprantantis ne tik to, kam reikia tokių gandų, bet ir sunkiai suvokia, kaip galima žaisti be trenerių. „Galbūt trenerių apskritai nereikia ir „Žalgiris“ yra šio naujo fenomeno pradininkas. Tik ar toli jis nuves? Atrodo, kad nelabai“, –  „Respublikai“ sakė krepšinio legenda.

A.Sabonis teigė, kad prieš atvykdamas į Lietuvą nebuvo susisiekęs su klubo savininku, o jo patarimų niekas neklausė. Buvusiam krepšininkui itin skaudu, kad pastaruoju metu pilama tiek purvo ant žmonių, kurie davė daug „Žalgirio“ komandai. „Kiek pastebiu pastaruoju metu, tie žmonės, kurie skleidžia „Žalgirio“ patriotizmą, paverčiami tokiais niekingais. Matyti tokia tendencija. Ir Brazys, ir Butautas, ir Krapikas, ir Maskoliūnas – visi jie „Žalgirio“ patriotai, bet, matyt, nereikalingi nei Lietuvai, nei „Žalgiriui“, – sakė A.Sabonis.

Legendinis krepšininkas teigė netikintis, kad rungtynės galėjo būti parduotos, tačiau jeigu tai pasitvirtintų, A.Sabonis netgi išreiškė mintį, jog galbūt reikėtų baigti su krepšiniu ir užsiimti kitomis sporto šakomis.

Tuo tarpu Vladimiras Romanovas teigė komentuosiantis po susitikimo su A.Saboniu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius