Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 10

„Alba“ ir Lino Kleizos „Fenerbahce“ surems ginklus su „San Antonio Spurs“

Eurolyga praneša, kad dvi Europos komandos jau aštuntus metus iš eilės surems ginklus su NBA klubu. Lino Kleizos atstovaujamas Stambulo „Fenerbahce“ ir Berlyno „Alba“ ekipos rungtyniaus su „San Antonio Spurs“. Mačai vyks spalį.
Linas Kleiza
Linas Kleiza / „Scanpix“/„LaPresse“ nuotr.

Keturis kartus NBA čempionai „Spurs“ su „Alba“ žais Berlyno O2 arenoje spalio 8-ąją, o po trijų dienų Stambulo azijinėje dalyje su „Fenerbahce“.

„Europos krepšinio sirgaliai yra labai aistringi, todėl džiaugiuosi, kad galėsime jiems pademonstruoti NBA krepšinį. Taip pat smagu bus apsilankyti Berlyne ir Stambule, kur vyrauja puiku kultūra“, – teigė „Spurs“ prancūzas Tony Parkeris.

NBA ir Eurolyga pradėjo bendradarbiauti 2006 m. ir nuo tada jau surengė ne vienas šių lygų atstovų rungtynes. Kelios rungtynės Europoje buvo žaidžiamos ir tarp NBA komandų.

Šį kartą taip pat bus tokių rungtynių. „Miami Heat“ ir „Cleveland Cavaliers“ klubai spalio 11 dieną Rio de Žaneire žais ikisezonines rungtynes. „Brooklyn Nets“ ir „Sacramento Kings“ spalio 12 d. sužais Šanchajuje, o po trijų dienų – Pekine. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius