Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 06

Aleksandrui Džikičiui nerimą kelia auklėtinių nusiteikimas ir Brado Newley nelaimės

„Lietuvos rytas“ VTB lygoje tik po atkaklios kovos nugalėjo turnyrinės lentelės dugne buvusią ČEZ ekipą. Po mačo vilniečių treneris Aleksandras Džikičius nebuvo visiškai patenkintas savo auklėtinių žaidimu, teigdamas, jog reikia didesnės koncentracijos.
Aleksandras Džikičius
Aleksandras Džikičius. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Visų pirma noriu pasveikinti ČEZ ekipą – jie sužaidė geras rungtynes. Šiandien jie žaidė geriau, nei pastarosiomis savaitėmis. Be to jų sudėtis taip pat nėra mums palanki. Vis tik mes laimėjome ir tuo džiaugiuosi, Dar turime kur tobulėti, bet viskas ateina su laiku“, – apie rungtynes kalbėjo strategas.

„Bradas Newley yra tikras nelaimėlis – iš pradžių jis sirgo, o paskutinių rungtynių pradžioje vos nesusilaužė kojos. Tai buvo tipinė situacija, kai lūžta koja. Laukiame geriau įsijungiančio Aleksandro Rašičiaus, šiandien jis neblogai puolė“, – sakė vilniečių vyriausiasis treneris
A.Džikičius.

– Ką labiausiai reikėtų tobulinti?

– Visų pirma reikia keisti požiūrį. Nymburko komanda yra iš tokių, kurios gali įmesti daugiau nei varžovai ir taip laimėti rungtynes. Jeigu varžovai bus nepakankamai susikaupę, jie bus pasiryžę nubausti. Kai savo krepšininkams ką nors sakau, o jie to nepadaro, esu nepatenkintas. Tai koncentracijos trūkumas. Vis laukiu, kol formą įgaus Aleksandras Rasičius. Šiandien puolime serbas atrodė neblogai.

– Ar dėl koncentracijos stokos pramesti ir baudos metimai?

– Tiesiog kartais krenta, kartais ne. Žinoma, jog šiandien nebuvau patenkintas baudų pataikymo procentu. Juokingiausia tai, jog šiam aspektui treniruotėse skiriame labai didelį dėmesį. Labai tikiuosi, jog tai netaps dėsningumu ir išspręsime šią problemą.

– Ar labai rimta Vilmanto Dilio trauma?

– Tikiuosi, jog nelabai rimta. Iš pradžių jis buvo šiek tiek susirgęs, o vos grįžęs į aikštę gavo traumą. Viliuosi, kad jis kuo greičiau atsigaus. Dilys traumą patyrė praėjusiame mače. Atrodė, kad jam lūžo koja ir labai džiaugiuosi, kad taip nenutiko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius