Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 24

Aleksandras Džikičius: „Kursime savitą žaidimo braižą“

Prie „Lietuvos ryto“ vairo šią vasarą stojęs Aleksandras Džikičius tiki – talentas plius ambicijos plius darbštumas yra sėkmės formulė, o šių savybių jo žaidėjai turi, rašo „Lietuvos rytas“.
Aleksandras Džikičius
Aleksandras Džikičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Pastarosios kontrolinėse rungtynėse su Šarlerua „Spirou“ mačiau ir gerų, ir blogų veiksmų. Šioje sezono stadijoje tai normalu. Mes nežaisime geriausio krepšinio rugsėjį ar spalį“, – sakė treneris.

Tačiau, pasak jo, nors žaista su „Lietuvos rytui“ nepalankia komanda, kai kurie dalykai A. Džikičiui patiko: „Išmintingai naudojama energija, geras susikaupimas – tai yra viskas, ko dabar gali reikalauti iš ekipos“.

A.Džikičius tai griaudėja keiksmais, tai kantriai ramina žaidėjus aiškindamas savo schemas. „Lietuvos ryto” treneris įsitikinęs, kad su jaunais Vilniaus krepšininkais šį sezoną gali nuveikti daug.

„Tikiu, kad čia galėsime kurti savitą žaidimo braižą, nes visose pozicijose turime skirtingo stiliaus žaidėjų. Sudėlioję viską į savo vietas turėtume gauti iš to naudos. Stengiuosi išryškinti stipriąsias ir paslėpti silpnąsias žaidėjų savybes. Mums reikės laiko, bet galiausiai jūs pamatysite rezultatą“, – mintimis dalijosi strategas.

„Esu treneris, kuris labai rūpinasi savo žaidėjais. Aikštėje ir už jos ribų. Nematau priežasčių būti diktatoriumi ar demokratu. Tiesiog esu treneris, kuris turi padėti jiems atlikti savo darbą. Žaidėjams reikės pamiršti savo ego. Esu įsitikinęs, kad klube ir susirinko vaikinai, kuriems labiausiai rūpi komandos sėkmė. Mes nebūsime ekipa, kurios žaidėjams rūpi statistika ar kitas karjeros etapas“, – sakė treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius