Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 01

Aleksandras Trifunovičius: „Dar nesužaidėme geriausių savo rungtynių“

Prieš lemiamas Eurolygos „Top-16“ etapo rungtynes su Vitorijos „Caja Laboral“ ekipa Vilniaus „Lietuvos ryto“ strategas Aleksandras Trifunovičius demonstravo olimpinę ramybę.
Aleksandras Trifunovičius
Aleksandras Trifunovičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Ne kartą esu sakęs, kad turime žaisti susikaupę kiekvieną mačą, tai ir stengiamės daryti „Top-16“ etape. Mums nereikia papildomai save motyvuoti, nes esame visuomet susikaupę ir pasiruošę kovai.

Manau, viską lemia komandinė dvasia. Būtent ji leido mums pasiekti visas pergales šiame sezone ir būti ten, kur esame dabar. Atėnuose laimėjome prieš patį „Panathinaikos“, nes kiekvienas žaidėjas stengėsi, kad ir kiek laiko praleido aikštėje.

Vis dėlto esu tikras, kad dar nesužaidėme savo geriausių rungtynių. Turime rezervą. Prieš mus galingas varžovas, tačiau turime puikų šansą keliauti toliau ir iš visų jėgų stengsimės juo pasinaudoti“, – kalbėjo  A.Trifunovičius.

Jis negailėjo gerų žodžių varžovų komandai. „Caja Laboral“ žaidimas – tarsi darnus mechanizmas. Tai įvairiapusiška komanda, galinti taikyti įvairias taktikos schemas. Jie puikiai žino, kaip reikia laimėti svarbias rungtynes“, – sakė „Lietuvos ryto“ treneris.

Paklaustas, kaip reaguoja į spekuliacijas dėl galimo Mirzos Teletovičiaus nedalyvavimo rungtynėse, A.Trifunovičiaus aiškino, kad vienas žaidėjas vargiai gali daryti įtaką tokių rungtynių baigčiai: „Mes ruošiamės kovoti ir su M.Teletovičiumi, bet net jei jis ir nežais, nemanau, kad tai labai stipriai paveiks „Caja Laboral“ ekipą. Ši ekipa turi daug ginklų, o vieno lyderio netektis gali tik dar labiau sutelkti kitus žaidėjus.“

A.Trifunovičius išreiškė viltį, kad rimta paspirtimi „Lietuvos ryto“ krepšininkams taps žiūrovų palaikymas: „Esu tikras, kad daugelis netikėjo, kad būsime „Top-16“ etape ar kad šiame etape iškovosime dvi pergales išvykoje. Tikiuosi, žiūrovai mums padės. Turime jausti paramą, nes kartu galime padaryti daugiau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius