Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 30

Aleksandras Trifunovičius: treniruodamas „Lietuvos rytą“ buvau atskirtas nuo šeimos

Dalį praėjusio sezono Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkus treniravęs Aleksandras Trifunovičius kol kas dar nežino, kur dirbs kitą sezoną. 44 metų specialistas Serbijos žiniasklaidai prisipažino, jog jo apsisprendimą lemia ne vien finansinės sąlygos, tačiau ir šeimyninės aplinkybės.
Aleksandras Trifunovičius
Aleksandras Trifunovičius / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Patrauklius pasiūlymus atsirenku ne vien pagal finansines sąlygas, tačiau dėmesį kreipiu ir į šeimynines aplinkybes. Treniruodamas „Lietuvos rytą“ buvau atskirtas nuo šeimos, todėl, manau, tai buvo pirmasis ir paskutinis kartas, kai taip nutiko“, – sakė serbas.

Su „Lietuvos ryto“ ekipa A.Trifunovičius praėjusiame sezone pateko į Eurolygos „Top 16“ etapą ir liko per žingsnį nuo ketvirtfinalio, tačiau kovo mėnesį serbas buvo atleistas po to, kai jo auklėtiniai sensacingai nepateko į Baltijos krepšinio lygos (BBL) finalą.

A.Trifunovičius šią savaitę Belgrade (Serbija) dalyvavo krepšinio trenerių seminare ir neslėpė, jog jaučia aršių krepšinio kovų trūkumą. Anot pranešimų, trenerį vilioja ne vienas Europoje žinomas krepšinio klubas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius