Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 07

Aleksandras Trifunovičius: „Žalgiris“ privalo laimėti kiekvieną mačą“

Pirmadienį VTB Vieningoje lygoje vyks Lietuvos ir Latvijos krepšinio čempionų mūšis – Kauno „Žalgiris“ išvykoje varžysis su Rygos VEF ekipa, kurią treniruoja Ramūnas Butautas, o rungtyniauja Antanas Kavaliauskas.
Treniruotėje
Aleksandrui Trifunovičiui tai bus antrosios rungtynės prie „Žalgirio“ vairo. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prieš rungtynes „Žalgirio“ strategas Aleksandras Trifunovičius neslėpė, jog jo komandai šiek tiek trukdo pernelyg intensyvus tvarkaraštis, tačiau tikino, jog tikslas vis tiek lieka tik vienas – laimėti. Vos praėjusią savaitę prie komandos vairo stojusiam serbui tai bus antrosios rungtynės einant vyriausiojo komandos trenerio pareigas.

„Šiuo metu „Žalgirio“ tvarkaraštis yra labai įtemptas. Ką tik grįžome iš Atėnų, kur žaidėme svarbias Eurolygos rungtynes (pralaimėjo 75:92, – past.). Mače su „Panathinaikos“ palikome daug energijos ir emocijų, o pirmadienį laukia dar vienas sunkus mūšis su VEF. Latviai pasižymi tuo, jog mėgsta ir gali žaisti greitai. Tačiau „Žalgiris“ privalo laimėti kiekvieną mačą – tą ir stengsimės padaryti“, – ryžtingai kalbėjo A.Trifunovičius.

Savo ruožtu, serbo oponentas, prie VEF vairo stovintis buvęs „Žalgirio“ strategas R.Butautas, vylėsi, kad jo komanda sugebės tinkamai susikauti su Eurolygos ekipa.

„Savaime suprantama, jog rungtynėse su „Žalgiriu“ mes nebūsime laikomi favoritais. Vis tik rungtyniausime namuose, savų sirgalių akivaizdoje, ir tikiu, kad demonstruosime gerą krepšinį. Naujasis „Žalgirio“ treneris Aleksandras Trifunovičius į žaidimą įnešė teigiamų dalykų. Visų pirma, stabilumo, tad kauniečiai bus dar pavojingesni. Bet ir mano komanda dabar yra geros sportinės formos ir pasiryžusi kautis prieš bet kurį varžovą“, – teigė R.Butautas.

VTB Vieningosios lygos A grupėje po keturių mačų „Žalgiris“ (2 perg. ir 2 pral.) užima trečią vietą, o rungtynėmis mažiau sužaidusi VEF (1 ir 2) ekipa žengia šešta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius