Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 01

Andreas Glyniadakis iš Vilniaus persikėlė į Kiprą

Dar šią savaitę Vilniaus „Lietuvos rytą“ palikęs Andreas Glyniadakis jau turi naują komandą. Vidurio puolėjas iš Graikijos karjerą pratęs Kipre – jis sukirto rankomis su Nikosijos APOEL klubu, rašo krepsinis.net.
Andreas Glyniadakis
Andreas Glyniadakis / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

„Esu ramus, nes per šiuos kelis mėnesius čia įdėjau daug pastangų ir padėjau „Lietuvos rytui“ kai kuriose rungtynėse“, – prieš išvykdamas sakė 32 metų 216 cm ūgio graikas, Vilniaus komandai atstovavęs nuo praėjusio rudens.

„Toks yra krepšinis. Aš turiu žvelgti į priekį, „Lietuvos rytas“ – taip pat. Visada norėjau žaisti aukšto lygio komandoje su aukštais tikslais ir tikiu, kad tokiame klube dar žaisiu”, – kalbėjo krepšininkas.

Aukštaūgis šį sezoną Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) per 12 minučių vidutiniškai pelnydavo po 7,1 taško, atkovodavo 3,4 kamuolio, atlikdavo 0,4 rezultatyvaus perdavimo ir blokuodavo 0,7 varžovo metimo.

VTB Jungtinės lygos turnyre „centras“ per 9 minutes rinkdavo po 3,2 taško ir sugriebdavo 1,2 atšokusio kamuolio.

Prasčiausiai A.Glyniadakiui sekėsi Eurolygoje – per 10 minučių jis įmesdavo vos po 2,3 taško, atkovodavo 1,7 kamuolio ir blokuodavo 0,4 varžovo metimo.

Europos taurėje krepšininkas ant parketo pasirodė vos vieneriose rungtynėse, kuriose rungtyniavo 1 minutę ir 27 sekundes.

Dešimtkart šalies čempionė APOEL šiuo metu pirmauja Kipro čempionate – šešių komandų turnyrinės lentelės viršuje ji rikiuojasi su 12 pergalių ir 2 pralaimėjimais.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius