Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 24

Antanas Sireika: „Mes dar netapome komanda“

Antrą nesėkmę iš eilės Europos taurės turnyre patyrusios Šiaulių „Šiaulių“ komandos vyriausiasis treneris Antanas Sireika džiaugėsi pagerėjusiu auklėtinių žaidimu, tačiau tikino, jog naujai ekipai dar reikia laiko, kad pradėtų rodyti rezultatus.
Antanas Sireika
„Šiauliai“ lieka be pergalių Europos taurės turnyre. / Mindaugo Kašalyno nuotr.

„Džiaugiuosi, kad vyrai šį vakarą kovėsi, tačiau mums pritrūko meistriškumo ir galbūt sėkmės. Sveikinu Kijevo komandą, kuri žaidė gerai. Mes taip pat rungtyniavome gerokai sėkmingiau nei prieš savaitę pirmose rungtynėse.

Mūsų komanda yra praktiškai nauja, iš praėjusio sezono liko vos pora žaidėjų. Kartu esame vos du mėnesiai, todėl mums reikia laiko, kad taptume komanda. Tačiau jaučiu, kad viskas krypsta į gera. Stengsimės namuose sužaisti dar geresnes rungtynes“, – po nesėkmės prieš Kijevo „Budivelnik“ klubą teigė A.Sireika.

Dvigubą dublį surinkusio „Šiaulių“ ekipos vidurio puolėjo Vytauto Šarakausko nuomone, šiauliečiai šiose rungtynėse padarė viską, ką galėjo: „Žaidėme su labai gera komanda ir padarėme viską, ką galėjome. Per dažnai klydome. Dabar „Budivelnik“ yra geresnė komanda, bet mes pabandysime įveikti juos savo aikštelėje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius