Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 10

Arvydą Macijauską nuvargino laukimas

Jau du mėnesius Arvydo Macijausko byla su Pirėjo „Olympiakos“ nejuda iš mirties taško. Kol nėra teismo sprendimo, Graikijos klubui netinkantis, bet puikią sportinę formą įgijęs krepšininkas negali žaisti. „Kažkokia nesąmonė“, – piktinosi gynėjas.
A.Macijauskas
Arvydas Macijauskas pakabintas tarp dangaus ir žemės. / „Scanpix“ nuotr.

Graikijos krepšinio lygos organizacinis komitetas dvigubą bylą – „Olympiakos“ prieš A.Macijauską ir A.Macijauskas prieš „Olympiakos“ – nagrinėti pradėjo pernai lapkričio 5-ąją, primena „Lietuvos rytas“.

Pikčiausia, kad kol vyksta svarstymas, negaliu žaisti. Ar tai reiškia, kad jeigu byla truks dvejus metus, per tą laiką irgi negalėsiu žaisti? – piktinasi Arvydas Macijauskas.Pagal nustatytus terminus, sausio 5 d. turėjo būti paskelbtas nuosprendis, ar sutinkama su „Olympiakos“ klubo pageidavimu nutraukti sutartį, kuri turėtų galioti dar dvejus metus, ar teisus pripažįstamas A.Macijauskas. Bet iš Graikijos kol kas – tyla, nors terminas baigėsi beveik prieš savaitę.

„Pikčiausia, kad kol vyksta svarstymas, negaliu žaisti, – tvirtino 28 metų krepšininkas. – Ar tai reiškia, kad jeigu byla truks dvejus metus, per tą laiką irgi negalėsiu žaisti? Kas nors turėtų į tai reaguoti“.

A.Macijauskas norėtų, kad kaip nors sureaguotų „FIBA Europe“ arba Eurolygos vadovai. Bet ir vieni, ir kiti kratosi atsakomybės, rašo „Lietuvos rytas“.

„Suprantame problemą, bet manome, kad tai – klubo, krepšininko ir jo agento reikalas. Mes negalime į tai kištis“, – pareiškė „FIBA Europe“ komunikacijos skyriaus vadovas Sakis Kontos.

Panašiai kalbėjo ir Eurolygos vadovas Jordi Bartomeu: „Sutartis aiškinasi patys žaidėjai ir klubai, jiems taikomi tos šalies įstatymai. Eurolyga neturi įgaliojimų dalyvauti tokiose derybose ir negali kontroliuoti sutarčių, nes tai yra privatus dviejų šalių susitarimas“.

A.Macijauskas pastaruoju metu jaučiasi puikiai. Nebeliko jokių skausmų, kurie 193 cm ūgio gynėją kamavo pastaruosius kelerius metus, sugijo pernai vasarą sužeista dešinioji pėda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius