Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 08

Arvydas Sabonis Palangoje susitiks su mažiausiu visų laikų NBA žaidėju Tyrone'u Boguesu

Sekmadienį Palangoje paaiškės 2014 m. „Sprite“ talentų kovų nugalėtojai. Basanavičiaus gatvėje bus galima pamatyti ne tik intriguojančias bei atkaklias jaunųjų krepšininkų kovas, bet ir planuojamą Arvydo Sabonio susitikimą su mažiausiu visų laikų NBA krepšininku Tyrone'u „Muggsy“ Boguesu.
Tyrone'as Muggsy Boguesas - vos 158 cm
Tyrone'as Muggsy Boguesas - vos 158 cm
Temos: 2 NBA Arvydas Sabonis

„Atkaklios kovos ir puiki nuotaika – garantuota. O dar planuojamas ir pirmasis senų varžovų A.Sabonio ir T.Bogueso susitikimas Lietuvos žemėje – praėjus daugiau nei 14 metų po paskutinės jų akistatos NBA aikštelėje“, – sako „Sprite“ talentų kovas organizuojančios Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

Paskutiniąsias tarpusavio rungtynes 220 cm A.Sabonis ir 160 cm ūgio T.Boguesas žaidė 2000 m. kovą Portlende. Tuomet dabartinio LKF prezidento „Portland Trail Blazers“ pralaimėjo „Toronto Raptors“ su mažuoju įžaidėju 90:109.

Palangoje planuoja pasirodyti ir dabartinis „Raptors“ žaidėjas – Lietuvos vyrų rinktinės vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas.

Lemiamos „Sprite“ talentų kovos Palangoje prasidės 11 val. Basanavičiaus gatvėje. 96 dalyviai ir dalyvės rungtyniaus trimis amžiaus grupėmis. Iš jų nugalėtojų bus išrinktas tas vienintelis ar vienintelė, kam ekspertų komisija skirs 17 tūkst. litų krepšinio stipendiją.

Pirmasis senų varžovų A.Sabonio ir T.Bogueso susitikimas Lietuvos žemėje – praėjus daugiau nei 14 metų po paskutinės jų akistatos NBA aikštelėje

Didžiulę stipendiją gaus vienas absoliutus turnyro nugalėtojas, o finalo laimėtojams užėmusiems 1-ąją vietą kiekvienoje amžiaus ir vaikinų bei merginų grupėje (šeši laimėtojai) bus skirta: kelionė į 2014–2015 metų NBA sezono rungtynes (po vieną kiekvienam laimėtojui); „Sprite“ talentų kovos 2014“ taurės; Lietuvos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės ekipiruotės komplektas (sportinis krepšys, bateliai, kostiumas, sportinė apranga ir t. t.); bilietai į draugiškas Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rungtynes (kiekvienam laimėtojui po 2).

Finale užėmusiems 2-ąją vietą kiekvienoje amžiaus ir vaikinų bei merginų grupėje (šeši laimėtojai), bus skirtas išmanusis telefonas „Huawei“ (po vieną kiekvienam laimėtojui), diplomai, bilietai į draugiškas Lietuvos rinktinės rungtynes.

„Sprite“ talentų kovų finalo tvarkaraštis

10-10.30val. Visų amžiaus grupių berniukų registracija

10.30-10.45 val. Visų amžiaus grupių mergaičių registracija

11.00-13.35 val. Visų grupių varžybų pradžia

13.35-13.50 val. Pertrauka, susitikimas su NBA žvaigžde „Muggsy“ Boguesu

13.50-15.00 val. Varžybų tęsinys

15.00 val. Finalų pradžia

15-16.10 val. Finalai

14.50-15.00 val. Dalyvių registracija dėjimų konkurso finalui

15.15 val. Dėjimų konkurso finalas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius