Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 26

„Asesoft“ treneris po mačo traukė per dantį Gedvydą Vainauską

Ploješčio „Asesoft“ treneris Vladimiras Arnautovičius po pralaimėjimo Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipai prajuokino žurnalistus pasišaipydamas iš vilniečių klubo savininko Gedvydo Vainausko.
Gedvydas Vainauskas
Gedvydas Vainauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Trečiajame ketvirtyje teisėjai skyrė techninę pražangą šalia „Asesoft“ atsarginių žaidėjų suolelio arbitrams akis draskiusiam žmogui. Jis visų rungtynių metu dalyvaudavo komandos pasitarimuose, emocingai reaguodavo į teisėjų sprendimus, net nurodinėdavo žaidėjams.

Spaudos konferencijoje V.Arnautovičiaus paklausus, kas buvo tas nepažįstamasis, Rumunijos klubo treneris teigė, kad tai vienas klubo vadovų Alexandru Iacobescu.

„Man tai visiškai nejuokinga, nes mes galėjome pavyti varžovus, bet ką aš galiu padaryti?

O kodėl jūs klausiate? Jums tai neturėtų būti keista, juk jūsų komandos savininkas irgi keistas“, – spaudos konferencijoje pareiškė V.Arnautovičius.

„Asesoft“ treneris taip pat gyrė puikiai rungtyniavusį Marių Runkauską bei teigė, kad „Lietuvos ryto“ pergalę lėmė jo komandos atsipalaidavimas pirmosios ketvirčių minutėmis.

„Labai blogai pradėjome pirmąjį ir trečiąjį ketvirčius, leidome varžovams pabėgti, o paskui juos vytis būdavo labai sunku. Keletą kartų tai buvo beveik pavykę padaryti, bet baigdavosi jėgos“, – sakė V.Arnautovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius