Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 25

Aštuoniolikmetės į Europos krepšinio čempionatą vyksta ambicingai nusiteikusios

Lietuvos merginų jaunių (iki 18 metų) rinktinė sekmadienį išvyko į Slovakiją. Liepos 29-ąją Poprado mieste mūsų šalies krepšininkės pradės kovas aštuoniolikmečių Europos čempionate, praneša Lietuvos krepšinio federacija.
Kamuolys
Slovakijoje mūsų šalis krepšininkės sieks aukščiausių tikslų / photos.com nuotr.

Į Europos čempionatą vyksta 12 krepšininkių: Santa Okockytė, Kristė Druskytė, Paulina Zaveckaitė, Laura Svarytė, Monika Grigalauskytė, Vitalija Kaminskytė, Monika Petrauskaitė, Neringa Skadaitė, Greta Tamašauskaitė, Eivilė Steikūnaitė, Dovilė Saurazaitė ir Gabija Morkūnaitė.

Pirmadienį Slovakijoje Lietuvos rinktinė žais kontrolines rungtynes su Europos čempionato šeimininkėmis. Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Aurimas Jasilionis teigia, kad komandos tikslas yra siekti aukščiausios įmanomos vietos.

„Važiuojame siekti aukščiausių tikslų, nors panelės gal dar ne visos tuo tiki. Tos, kurios mane pažįsta geriau, tiki, o kurios nepažįsta, patikės, nes dar turime keletą dienų iki čempionato pradžios. O mūsų galimybių ribas pamatysime jau čempionate. Pasirengimas buvo geras, sklandus, manau, mėnesio tam visiškai užtenka. Į Slovakiją vykstame gerai pasirengę“, – prieš kelionę sakė Lietuvos aštuoniolikmečių strategas.

Mūsų komandos varžovės Europos čempionato pirmojo etapo C grupėje bus Lenkijos, Italijos ir Latvijos krepšininkės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius