Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 22

B.Popovičių „Lietuvos ryte“ greičiausiai pakeis I.Miloševičius

Graikijos žiniasklaida praneša, kad Vilniaus „Lietuvos rytą“ palikusio Bojano Popovičiaus vietą ekipoje užims jo tautietis Igoris Miloševičius.
I.Miloševičius atstovauja „Maroussi“ komandai
I.Miloševičius atstovauja „Maroussi“ komandai. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tiesa, atakų organizatorius, šiuo metu atstovaujantis Atėnų „Maroussi“ klubui, dar turėtų padėti komandai Graikijos čempionato rungtynėse su Salonikų „Aris“ bei pirmoje Eurolygos „Top-16“ dvikovoje su „Barcelona“.

Šiuo metu beveik visa „Lietuvos ryto“ ekipa atostogauja, o kovas Baltijos krepšinio pirmenybėse (BBL) bei Lietuvos čempionate (LKL) tęs nuo vasario. Tuo tarpu „Maroussi“ su Ispanijos čempionais susitiks sausio 28-ąją.

Vis dėlto galutinį sprendimą dėl I.Miloševičiaus vaidmens artėjančiose rungtynėse priims Atėnų klubo treneris Georgas Bartzokas. Skelbiama, kad vilniečiai „Maroussi“ komandai sumokėjo apie 50 tūkst. eurų išpirką.

23 metų 192 cm ūgio I.Miloševičius šiame sezone Eurolygoje vidutiniškai rungtyniaudavo 15 minučių, pelnydavo 3 taškus, sugriebdavo 1,3 atšokusio kamuolio ir atlikdavo 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

Graikijos pilietybę turinčiu serbu „Lietuvos rytas“ domėjosi dar vasarą. Primename, kad Vilniaus ekipa taip pat domėjosi amerikiečiais Hollisu Price'u ir Bobby Dixonu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius