Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 29

Balčiūnas: „Amerikiečių vizitas – svarbus įvykis“

Kauno sporto halėje antradienį 19 val. 15 min. vyks rungtynės tarp pasaulio jaunių (iki 17 metų) čempionatui besirengiančių Lietuvos ir JAV rinktinių. Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas teigia, kad amerikiečių sprendimas surengti treniruočių stovyklą mūsų šalyje yra neeilinis įvykis Lietuvos krepšinio pasauliui, praneša LKF.
Kamuolys
Reikėtų surinkti ir nemažą pinigų sumą, kad įgyvendintume svajonę pas mus išvysti JAV vyrų rinktinę. / photos.com nuotr.

Pasiūlymas atvykti į Lietuvą amerikiečiams buvo pateiktas per vieną susitikimą. „Su amerikiečiais turime bendrų projektų, esame vertinami kaip patikimi partneriai. Bedradarbiavimą su šia didele krepšinio šalimi labai vertiname ir juo džiaugiamės. Per vieną susitikimą pasiteiravome, ar jie nenorėtų atvykti pas mus, nes 17-mečių pasaulio čempionatas vyks Vokietijoje, reikės laiko aklimatizuotis. Jie pasiūlymą priėmė, – prisiminė M.Balčiūnas. – Amerikiečiai jokių ypatingų sąlygų nekėlė. Poreikiai tradiciniai: geras viešbutis, maitinimas, transportas, treniruočių sąlygos. Visa tai mes jiems suteikėme.“

Sėkmingas jaunių rinktinės vizitas gali atverti kelius platesniam bendradarbiavimui ateityje. Galime tikėtis, kad mūsų šalyje išvysime ir daugiau JAV rinktinių, kurių lauks oficialios varžybos Europoje. Taip Lietuvos rinktinės įgytų galimybę išmėginti jėgas per kontrolines rungtynes su galingu varžovu, o amerikiečių mačai visada sulaukia didelio visuomenės dėmesio. Bendradarbiavimo su JAV krepšinio federacija viršūnė, be abejo, būtų JAV vyrų rinktinės vizitas.

„Domėjomės tokia galimybe, sužinojome sąlygas. Amerikiečius galima būtų priimti naujuosiuose Kauno sporto rūmuose. Tačiau dar reikėtų surinkti ir nemažą pinigų sumą, kad įgyvendintume svajonę pas mus išvysti JAV vyrų rinktinę“, – sakė M.Balčiūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius