Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 06

Bankrutuojanti Kauno rajono „Laisvė“ sezono išvakarėse traukiasi iš LMKL pirmenybių

Kauno rajono „Laisvė“ dėl finansinių sunkumų traukiasi iš Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) – apie tai likus vos dienai iki čempionato pradžios lygos vadovybę informavo „Laisvės“ vyriausiasis treneris ir direktorius Andrius Kuliešius.
Žaviausia LMKL krepšininke 2010-11 m. pripažinta Kauno rajono „Laisvės-KRS“ puolėja Eivilė Steikūnaitė
Žaviausia LMKL krepšininke 2010-11 m. pripažinta Kauno rajono „Laisvės-KRS“ puolėja Eivilė Steikūnaitė / Eriko Ovčarenko nuotr.
Temos: 1 Krepšinis

„Krepšinio klubas „Laisvė“ apgailestaudamas informuoja, kad dėl finansinių priežasčių negalės dalyvauti naujajame 18-ame LMKL čempionate.

Skubios finansinės pagalbos buvo prašyta vienos firmos pagrindinio akcininko, kuris, pažadėjęs suteikti finansinę paramą, vėliau pareiškė, jog dėl firmoje patiriamų finansinių problemų klubui „Laisvė“ galės padėti tik po Naujųjų metų.

Šiuo metu klubas „Laisvė“ alternatyvių finansinių rėmėjų neturi, o skolintis, iki kol bus suteikta finansinė parama, atsisako“, – dėstoma A.Kuliešiaus pasirašytame rašte.

„Laisvė“ prieš sezoną buvo sumokėjusi garantinį dalyvavimo čempionate mokestį ir pateikusi preliminarią komandos sudėtį. Ar dėl „Laisvės“ pasitraukimo bus keičiamas čempionato tvarkaraštis, bus sprendžiama artimiausiu metu.

Pernai „Laisvės“ komandai pagalbos ranką buvo ištiesusi Kauno rajono savivaldybė, kuri šiemet nutarė paremti naujai susibūrusią „Sirenų“ ekipą.

„Man patinka šio klubo vadovų požiūris, vadyba. Jie kuria komandos strategiją galvodami apie ateitį, o ne apie vienadienį rezultatą. Manyčiau, pasirinkta teisinga kryptis“, – naują komandą gyrė Kauno rajono meras Valerijus Makūnas.

Pasitraukus „Laisvei“, LMKL pirmenybėse lieka 8 komandos: Kauno „VIČI-Aistės“, Klaipėdos „Lemminkainen“, Utenos „Utena“, Kauno „LKKA-Aistės“, Vilniaus „Kibirkštis-Tichė-Iki“ (buvusi MRU), Šiaulių „Rūta“, Kauno rajono „Sirenos“ ir Marijampolės „Sūduva“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius