-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 23

BBL finalo favoritas – „Lietuvos rytas“

Tartu (Estija) penktadienį prasidės Baltijos krepšinio lygos (SEB BBL) Elito diviziono finalo ketverto turnyras. Lažybų tarpininkai mano, kad daugiausia galimybių tapti čempionais turi „Lietuvos ryto“ krepšininkai.
Rungtynių akimirkos
Iki šiol abu Lietuvos klubai BBL turnyrą laimėjo po du kartus. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Didžiausia Lietuvos lažybų bendrovė „Top Sport“ Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos galimybes laimėti turnyrą įvertino santykiu 1:1,75. Už „Žalgirio“ pergalę galima lažintis santykiu 1:1,90. Iš Estijos ir Latvijos komandų stebuklų nesitikima. Tartu „Rock“ galimybės įvertintos 1:10, o Rygos ASK – 1:30.

„Top Sport“ direktorius Dainius Gulbinas teigė, kad „Lietuvos rytas“ favorito vardo nusipelnė savo žaidimu visą sezoną.

„Vilniečiai užtikrintai laimėjo reguliarųjį sezoną, o „Žalgiriui“ tik paskutinė pergalė prieš „Lietuvos rytą“ leido patekti tiesiai į finalo ketvertą. Nors pastarąjį mačą tarp šių komandų laimėjo žalgiriečiai, Vilniaus komanda žaidė be dviejų savo lyderių“, – pažymėjo „Top Sport“ vadovas.

Pusfinalio mačuose penktadienį grumsis SEB BBL reguliariojo sezono nugalėtojas „Lietuvos rytas“ su Donaldo Kairio treniruojamu Rygos ASK ir titulą ginantis „Žalgiris“ su Tartu „Rock“, kuriame žaidžia buvęs „Žalgirio“ kapitonas Tanoka Beardas.

Iki šiol abu Lietuvos klubai BBL turnyrą laimėjo po du kartus. „Žalgiris“ pergalę šventė 2005 ir 2008 metais, „Lietuvos rytas“ – 2006 ir 2007 metais.

„Lietuvos rytas“ šiemet jau pelnė du trofėjus – laimėjo ULEB taurę ir Lietuvos krepšinio federacijos taurę. „Galbūt atėjo laikas pirmąjį titulą iškovoti „Žalgiriui“, – svarstė D.Gulbinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius