Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 23

Biblija tapo neatsiejama Kevino Duranto pasirengimo rungtynėms dalimi

Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) krepšininkai prieš rungtynes komandų rūbinėse užsiima įvairia veikla: klausosi muzikos, bendrauja, krečia pokštus ar tyliai ir ramiai kaupiasi rungtynėms.
Kevinas Durantas
Kevinas Durantas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

Biblijos skaitymas – reto pobūdžio pasiruošimas rungtynėms, tačiau toks būdas nesvetimas Oklahomos „Thunder“ žvaigždei Kevinui Durantui.

Nuo kovo 8 d. Biblijos skaitymas tapo kasdieniniu vieno geriausių lygos krepšininkų reiškiniu. Biblija dažniausiai būna kartu su K.Durantu ir krepšininkas kiekvieną dieną iš jos paskaito bent po vieną ištrauką.

„Tiesiog su Dievo pagalba noriu bręsti dvasiškai. Apie tai anksčiau dažnai kalbėdavau, bet giliau į tai nepažvelgdavau“, – tvirtino „Thunder“ lyderis.

Tiesa, K.Durantas nėra vienintelis pamaldus žaidėjas Oklahomos klubo gretose. Afrikietis Serge Ibaka prieš rungtynes skaitinėja Bibliją nuo tos dienos, kai atvyko į NBA, o daugiau nei pusė komandos narių prieš rungtynes apsilanko koplytėlėje. Būtent joje K.Durantas ir pajautė įkvėpimą.

„Stengiuosi stiprinti savo tikėjimą. Tai daro mane geresniu žmogumi, atveria akis. Taip pat bręstu ir kaip asmenybė. Tiesiog bandau augti“, – tvirtino K.Durantas.

Artimesnis ryšys su Dievu kol kas padeda ir K.Durantui, ir „Thunder“ ekipai. NBA Vakarų konferencijos ketvirtfinalyje Oklahomos klubas prieš Denverio „Nuggets“ pirmauja 2:0, o K.Durantas vidutiniškai renka po 32 taškus ir atkovoja po 7 kamuolius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius