Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 18

Blogiausiai šiame Eurolygos ture pasirodžiusių žaidėjų sąraše – Darius Songaila

Tarp prasčiausiai penktajame Eurolygos ture pasirodžiusių krepšininkų yra ir lietuviška pavardė. Rungtynėse su Barselonos „Regal Barcelona“ neigiamą naudingumo koeficientą surinko Stambulo „Galatasaray“ puolėjas Darius Songaila.
Darius Songaila prieš Erazemą Lorbeką
Darius Songaila prieš Erazemą Lorbeką / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Lietuvos rinktinės puolėjas gali džiaugtis bent tuo, kad jo pasirodymas nebuvo toks prastas, kaip Šarlerua „Spirou“ vidurio puolėjo Tornike Shengelios. Gruzinas susitikime su Tel Avivo „Maccabi“ ekipa ant parketo praleido 12 minučių, per kurias taškų nepelnė (0/2 dvit.), atkovojo 2 kamuolius, išprovokavo varžovo pražangą, bet padarė 3 klaidas, 5 kartus prasižengė, gavo bloką ir su -8 naudingumo balais tapo prasčiausiai pasirodžiusiu šio turo krepšininku.

Laipteliu žemiau rikiuojasi du krepšininkai – Maskvos CSKA gynėjas Jamontas Gordonas ir Nansi SLUC įžaidėjas Pape Philippe Amagou, kurių naudingumo koeficientas siekia -5.

J.Gordonas pergalingose rungtynėse prieš Malagos „Unicajos“ ekipą ant parketo prabuvo 10 minučių ir nieko naudingo nenuveikė – surinko tik 2 taškus (1/2 dvit., 0/2 trit.), atliko 2 perdavimus, bei pasižymėjo 3 klaidomis ir 3 pražangomis.

P.Philippe Amagou aikštelėje išbuvo 17 minučių ir į Pirėjo „Olympiacos“ krepšį įmetė 2 taškus (1/7 dvit., 0/1 trit.), po krepšiu sugriebė 2 kamuolius, išprovokavo 2 pražangas, perėmė 1 kamuolį, gavo 2 blokus, tiek pat kartų prasižengė ir sykį suklydo.

4–6 vietas pasidalijo trys krepšininkai – minėtasis Darius Songaila rungtyniavo 9 minutes, per kurias sugebėjo pelnyti 2 taškus (1/4 dvit.), atkovoti 2 kamuolius, tiek pat kartų prasižengti ir gauti 2 blokus. Jo pasirodymas, kaip ir kitų dviejų žaidėjų, buvo įvertintas -4 naudingumo balais.

D.Songailos ekipos draugas Cevheris Ozeras žaidė kur kas daugiau – 19 minučių, tačiau per tą laiką nesurinko nė taško (0/1 dvit., 0/4 trit.), gavo bloką ir 2 kartus pažeidė taisykles.

Tarp prasčiausiai pasirodžiusių penktojo turo žaidėjų pateko dar vienas Nansi SLUC atstovas. Juo tapo Kennethas Grantas. Švedas aikštelėje praleido 8 minutes bei prametė po vieną dvitaškį ir tritaškį, atkovojo 1 kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, po 2 kartus suklydo ir prasižengė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius