-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 31

Bobanas Marjanovičius kitą sezoną norėtų atstovauti „Partizan“

Dalį sezono Kauno „Žalgirio“ garbę gynęs serbas Bobanas Marjanovičius būtų nieko prieš grįžti namo ir atstovauti stipriausiam savo tėvynės klubui Belgrado „Partizan“.
Bobanas Marjanovičius
Bobanas Marjanovičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

22 metų 222 cm ūgio „milžinas“ tai pripažino Serbijos žiniasklaidai ir dar labiau sustiprino gandus, jog vidurio puolėjas persikels į „Partizan“. 

Kiek anksčiau Serbijos žiniasklaidoje buvo pasirodę pranešimai, kad B.Marjanovičius yra vienas pagrindinių kandidatų Belgrade užimti „centro“ poziciją.

„Norėčiau užsivilkti juodai baltus marškinėlius. „Partizan“ yra puikus klubas. Nežinau, kiek tai realu, bet atstovauti „Partizan“ man būtų iššūkis. Pažiūrėsime, kaip viskas bus“, – kalbėjo B.Marjanovičius.

„Sezonas buvo keistas, rungtyniavau labai nedaug. Visgi pavyko iškovoti tris titulus – LKL čempionų, LKF bei Baltijos taurę“, – džiaugėsi aukštaūgis.

B.Marjanovičius norėtų Europos čempionate Lietuvoje atstovauti Serbijos rinktinei, bet puikiai supranta, kad viskas priklausys nuo Dušano Ivkovičiaus sprendimo pasirinkti žaidėjus: „Visų pirma, neaišku, ar būsiu kandidatų sąraše. Bet labai norėčiau, kad taip būtų.“

Primename, kad B.Marjanovičių „Žalgiriui“ iki sezono pabaigos išnuomojo Maskvos CSKA, bet kauniečiai turi pirmenybę į aukštaūgio kontraktą ir jei naujieji Lietuvos čempionai norės išsaugoti vidurio puolėją, jis liks mūsų šalyje. Tačiau jei „Žalgiriui“ B.Marjanovičiaus paslaugų nebeprireiks, jis priklausys CSKA.

Staigmenos nebūtų, jei į CSKA grįžęs krepšininkas vėl būtų skolinamas kitai komandai, nes Maskvoje B.Marjanovičius per kelis mėnesius taip ir nepritapo.

Atstovaudamas „Žalgiriui“ Eurolygoje, „centras“ vidutiniškai rungtyniaudavo po 12 minučių, rinkdavo 5,2 taško (65 proc. dvit.), sugriebdavo 3,5 atšokusio kamuolio ir blokuodavo 0,5 metimo. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius