-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 31

Bronislovo Lubio bendrovė tapo oficialia LKF ir „EuroBasket 2011“ rėmėja

Šiandien per specialią spaudos konferenciją Lietuvos krepšinio federacija ir koncernas „Achemos grupė“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį, pagal kurią koncernas tapo oficialiu „EuroBasket 2011” ir LKF rėmėju.
LKF turi naują rėmėją
LKF turi naują rėmėją / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Tai istorinis įvykis, labai džiaugiamės, kad koncerno prezidentas Bronislovas Lubys sutiko padėti mums tokiu svarbiu metu, – sakė LKF prezidentas Vladas Garastas. – Nuoširdžiai dėkoju ir tikiuosi, kad mūsų bendradarbiavimas bus ilgalaikis, dar susėsime prie šio stalo pratęsti sutarties.“

Koncerno „Achemos grupė“ prezidentas B. Lubys  pažymėjo, kad jo bendrovei didelė garbė prisidėti prie istorinio įvykio – 2011-ųjų Europos vyrų krepšinio čempionato.

„Dėkoju V. Garastui, LKF, kad mus pakvietė ir priėmė, kad galime prisidėti prie Europos čempionato. Dalis pinigų, kurie išleidžiami kitur, galėtų būti skiriami sportui. Jei visi po truputį prisidėsime, gali pavykti puikus renginys. Linkiu, kad čempionatas ne tik gražiai prasidėtų, bet ir pasibaigtų, kad galėtume džiaugtis mūsų rinktinės rezultatais“, – teigė B. Lubys.

Per spaudos konferenciją taip pat buvo pristatytas birželio 24-28 dienomis Panevėžyje vyksiantis turnyras „Global Games“. NBA klubo Dalaso „Mavericks“ kasmet rengiamos varžybos pirmą kartą vyks už JAV ribų.

„Per šį turnyrą kasmet kovoja stipriausios pasaulio jaunimo rinktinės, jau patvirtinta, kad į Panevėžį atvyks JAV, Kanados, Argentinos, Brazilijos, Australijos 19-mečių ekipos. Jos vėliau dalyvaus Latvijoje vyksiančiame pasaulio čempionate.  Turnyre taip pat dalyvaus Lietuvos 19-mečių ir 20-mečių rinktinės, jos abi išmėgins jėgas su amerikiečiais“, – sakė LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius