Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 13

„Bulls“ lyderis Derrickas Rose'as: „Esame laimingi pasiekę konferencijos finalą, bet neketiname sustoti“

Čikaga švenčia, bet neketina sustoti. „Bulls“ pirmą kartą nuo Michaelo Jordano laikų iškopė į NBA Rytų konferencijos finalą, tačiau svarbiausių sezono tikslų dar nepasiekė.
Derrickas Rose'as
Derrickas Rose'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Naudingiausio sezono krepšininko Derricko Rose'o vedama Vėjų miesto komanda pasiryžusi nukauti Majamio žvaigždyną ir žaisti lygos finale.

Konferencijos pusfinalio seriją prieš Atlantos „Hawks“ rezultatu 4-2 laimėję „buliai“ dėl geriausios Rytų komandos vardo kovos būtent su Majamio „Heat“. LeBrono Jameso, Chriso Bosho ir Dwyane'o Wade'o kariauna konferencijos pusfinalyje 4-1 eliminavo patyrusią Bostono „Celtics“ ekipą.

„Nueiti tokį kelią mums yra didelis pasiekimas. Esame laimingi pasiekę konferencijos finalą, bet neketiname sustoti“, – teigė „Bulls“ lyderis Derrrickas Rose'as.

„Bulls“ pastarąjį kartą taip toli buvo nužengusi 1998 metais. Vienas tų laikų Čikagos didvyrių Scottie Pippenas buvo tarp žiūrovų „Phillips“ arenoje Atlantoje, kai „Bulls“ šeštose serijos rungtynėse rezultatu 93:73 įveikė „Hawks“ ir užsitikrino vietą finale.

„Dar prieš sezoną susirinkę į pirmą treniruotę žinojome, kad galime būti ypatingi. Buvome pasiruošę dirbti, o ne rūpintis kiekvienas savo statistika. Mums rūpėjo tik pergalės“, – kalbėjo D.Rose'as, kuris nekantrauja pradėti seriją su „Heat“.

„Tai bus puiki akistata. Mūsų nejaudina tai, kad esame laikomi serijos autsaideriais“, – teigė D.Rose'as. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius