Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 22

Buvęs Kauno meras Andrius Kupčinskas: „Žalgirio areną leiskite užbaigti mums“

„Naujieji miesto vadovai turėtų susilaikyti nuo neva vėluosiančio Žalgirio arenos atidarymo temos eskalavimo. Valstybei ir Kaunui tai tikrai neprideda prestižo“, – teigė Andrius Kupčinskas.
Andrius Kupčinskas
Andrius Kupčinskas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Išrinktam merui ir jo vadovaujamai daugumai siūlome: leiskite užbaigti pradėtus darbus ir prisiimti visą atsakomybę dėl Žalgirio arenos, nenušalinkite nuo pareigų ir sudarykite sąlygas pabaigti šį projektą“, – tokį pranešimą vakar išplatino buvęs miesto meras Andrius Kupčinskas ir priminė, kad jis iki šiol vadovavo Pasirengimo Europos krepšinio čempionatui darbo grupei, rašo „Kauno diena“.

A.Kupčinskas yra Vyriausybės sudarytos darbo grupės dėl pasirengimo Europos krepšinio vyrų čempionatui narys.

„Arenos statybai pabaigti svarbus tęstinumas, sutelktumas, o ne raganų medžioklė“, – teigė buvęs miesto vadovas, bet nedetalizavo, ką konkrečiai vadina raganų medžiokle.

A.Kupčinskas pareiškė esąs įsitikinęs, kad arena bus baigta, kada tikėtasi, o liepos 6 d. vyks pirmosios rungtynės. Pasak A.Kupčinsko, sutrukdyti gali tik dalies politikų tyčiniai kliudymai, noras nuneigti visa, kas atlikta, ir prisiimti visą garbę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius