-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 07 12

Buvęs žalgirietis Anthony Bowie interneto aukcione pardavinėja ir valstybinius Lietuvos apdovanojimus

Interneto aukcione „Ebay“ pasirodė buvusiam Kauno „Žalgirio“ ekipos gynėjui Anthony Bowie skirti valstybiniai apdovanojimai, kuriuos įsigyti gali kiekvienas norintis. Prieš kurį laiką internete buvo parduodamas ir 1999 metais Bowie iškovotas LKL čempiono žiedas, rašo „BasketNews.lt“.
Interneto aukcione – buvusio žalgiriečio Bowie valstybiniai apdovanojimai
Interneto aukcione – buvusio žalgiriečio Bowie valstybiniai apdovanojimai / eBay.com nuotr.
Temos: 1 Anthony Bowie

Už aukcione parduodamus A.Bowie garbės raštus bei valstybinius apdovanojimus prašoma 3,7 tūkst. JAV dolerių (apie 9 tūkst. litų).

Visi devyni aukcione parduodami trofėjai yra išsamiai aprašyti, patalpintos jų nuotraukos ir netgi identifikaciniai apdovanojimų numeriai, tad galima neabejoti, kad visi daiktai yra tikri ir priklauso arba anksčiau priklausė A.Bowie.

Aukcione galima įsigyti 925 prabos sidabro medalį, kuriame pavaizduotas Seimas, prezidento V.Adamkaus ir buvusio premjero Gedimino Vagnoriaus parašais pažymėtus padėkos raštus, keletą Italijoje iškovotų apdovanojimų bei „Žalgirio“ šaliką.

„Labai gaila, kad taip vyksta. Artimiausiu metu pamėginsime su juo susisiekti ir išsiaiškinti, kodėl pardavinėjami valstybiniai apdovanojimai. Galbūt jis iš tiesų yra sunkioje finansinėje padėtyje, o gal tie apdovanojimai jam nebepriklauso“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ tvirtino Kauno „Žalgirio“ klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

Kaip rašo naujienų portalo 15min.lt skaitytojas, jis susisiekė su pardavėju ir šis teigė, jog žaidėjo turtas parduodamas aukcione, kad būtų padengti įsiskolinimai už buto nuomą. Jis taip pat atsiuntė nuotraukas, kuriose galima detaliau apžiūrėti parduodamus apdovanojimus.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius