Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 10

„Caja Laboral“ treneris Ivanovičius: „Negalime pamiršti, kad „Žalgiris“ yra tapęs Eurolygos čempionu“

Prieš Eurolygos A grupės ketvirtojo turo mačą trečiadienį tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vitorijos „Caja Laboral“ ekipų baskų vyriausiasis treneris Duško Ivanovičius bei komandos puolėjas Fernando San Emeterio vieningai tvirtino, kad „Žalgiris“ yra pavojinga komanda, kuri mėgsta žaisti greitai, todėl gali iškovoti pergalę bet kur.
D.Ivanovičiaus ir jo auklėtinių laukia žūtbūtinė akistata Kaune
D.Ivanovičius apie „Žalgirį“ atsiliepė pagarbiai. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Mes negalime pamiršti, kad „Žalgiris“ yra tapęs Eurolygos čempionu ir stengiasi grįžti į elitą. Kauniečiai yra konkurencingi ir gali laimėti bet kur, jeigu tik leisi įsibėgėti. Pasaulio čempionate matėme, kaip puikiai rungtyniavo Lietuvai atstovaujantys žalgiriečiai, kurie pasižymi geru metimu bei tvirtu charakteriu. Marcusas Haislipas į rikiuotę grįš tuomet, kai bus visiškai pasveikęs. Amerikietis dega noru žaisti. Taip pat reikės laukti rungtynių vakaro, nes tik tuomet paaiškės, ar galės žaisti Martinas Rančikas“, – pasakojo strategas.

„Labai svarbu reguliariajame sezone namuose žaisti gerai. Kitus du turus iš eilės rungtyniausime išvykoje, todėl mums reikia laimėti. „Žalgiris“ yra pavojinga komanda. Visi krepšininkai yra puikūs metikai, mėgstantys žaisti greitai. Jeigu leisi jiems žaisti greitai, jie laimės bet kur. Mes tikimės mačą pradėjo lygiai taip, kaip ir su „Maccabi“. Mums labai svarbus aistruolių palaikymas, ypač per tokį mačą“, – tvirtino F.San Emeterio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius